Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Drogie panie jako jest wasz ideał faceta zarówno charakter i wygląd

Polecane posty

Gość gość

Jeśli chodzi o wygląd to; Wzrost 185 mniej więcej, nawet jakby był średni czy niski ( żeby w oczy się nie rzucało by mi to nie przeszkadzało) Włosy( ich kolor się nie liczy, krótkie włosy mi odpowiadają, takie średniej długości mogą być długie zdecydowanie nie, ważne, żeby łysy nie był, dredow nie lubię, do lokow męskich jestem neutralna) Kolor oczu się nie liczy dla mnie Uroda ( przystojny jak najbardziej, nawet jakby przeciętny- nie za brzydki nie za ładny byłby z charakteru to ok) Styl ubierania wszystko jedno, byle nie metalowiec, hip-hopowiec ważne żeby przy mnie nie wyglądał jak dziecko czy znacznie starszy taki 2-4 lata starszy Sylwetka ( szczupły, zgrabny, ale nie o sylwetce modela, anorektyka, lekko umiesniony- nie mega napakowany, z lekką nadwagą jest mi obojętny, ale taki gruby, że brzuch mu zwisa to nie) Charakter: wrażliwy, czuły, wyrozumiały, ma być sobą, nie może być nachalnym podrywaczem, myslacym tylko o pieniądzach, seksie, ten, który nie popisuje się przed innymi, ten, który nie piję, nie pali, nie lubię gdy facet jest wieczną marudą, mi odpowiada facet taki spokojny, który zachowuje umiar w danych sytuacjach, szanuję decyzję czyjeś- nie zmusza do czego innego

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować