Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odwołują Nawalke. Waszym zdaniem to jest fair?

Polecane posty

Gość gość

Masakra. Jego wina ze piłkarze to dno? Z g...wna bicza nie ukrecisz

Gość gość
Zrozum ze on jest trenerem/ selekcjonerem i bierze za to kase o jakiej nam sie nie sni. On decyduje których pilkarzy wystawia na boisko. Tak, dobrze ze go odwołują.

Gość gość
Nie jest to fair. Jakos niemiecki trener zostaje

Gość gość
Namarin dziś oczywiście że jego w końcu sk*****el za to pieniądze dostaje i to nie małe i jest odpowiedzialny za wyniki kadry a pozatym po tym co p*******ił po meczu z Japonią za głupoty to powinien być odwołany x A co pie/rdo/lil?

Gość gość
13:33- chyba zartujesz. Bo niemcy to nie takie pały jak nasi i odnoszą sukcesy. A my ? A skad te przyśpiewki typu " juz za 4 lata..." lub " Polacy nic sie nie stalo"? Ano stad.

Gość gość
Nie jest to fair bo z 50 meczów przegrał tylko 9. Dla mnie to dobry wynik. Jedynie to mógłby zmienić skład ale cóż. Uczy się na błędach. Szkoda bo według mnie był dobry ostatnio jakoś reprezentacja Polski nie doszła tak daleko i to był ich pierwszy występ od 12 lat w MŚ.

Gość gość
Szkoda mi go bo podniosl reprezentacje z dna...euro to byl wielki sukces naszej kadry i gdyby nie Nawalka tak dobrze by nie było...

Gość gość
Oczywiscie ze szkoda przynajmniej byli oko na kim zawiesic.

Gość gość
A co nas on obchodzi? Nie to forum!!

Gość gość
Ale euro to wiele niższy poziom niż mundial. Niestety to jego wina, kogo mają odwołać jak nie jego. Piłkarzy mają wywalić, a na ich miejsce kogo wstawią? To logiczne, ze trenera lepiej wymienić. Mamy dobrych pilkarzy, niektorzy są nawet.wybitnie zdolni tylko nie ma kto nimi pokierować.

Gość gość
To dobrze powinien n c inny trener

Gość gość
Jak widziałam jeszcze przed mistrzostwami ile produktów zaczął reklamować, zażartowałam do męża, że zaraz pewnie będzie udział grupy pt. "Żenada", to chce jeszcze zarobić przed odejściem...

Gość gość
Nie odwołali Nawałki, tylko sam zrezygnował, mimo że była dla niego przygotowana kolejna umowa. Mnie jest go bardzo szkoda. Właśnie, że ukręcił bat z g****a i podniósł naszą reprezentację w rankingu FIFA o kilkadziesiąt miejsc. A co do wybitnych piłkarzy to niby kto taki u nas? może lewy drewninio? hahahaha :D