Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zamek Książ Wałbrzych

Czy znacie kogoś bez wykształcenia co ma dobrą pracę i dobre zarobki?

Polecane posty

Gość gość
Tak. Wielu właścicieli malych firm to ludzie z fachem w ręku. A przykłady. Gość po technikum bez matury- firma budująca halę i magazyny chłodnicze. Zatrudnia 40 osob. Dziewczyna po maturze vice prez3s średniej firmy z branży it.

Gość gość
Mój mąż po zawodówce, duża, dobrze prosperującą firma, ja nauczycielka z 2500zł.

Gość gość
Tak, sporo osób.

Gość gość
Znam, ale to ludzie grubo po 50tce . Z młodych mniej i to zazwyczaj w handlu, mają swoje sklepy, albo coś w stylu zakład meblarski, tapicer, gastronomia itd. Z mojegopokolenia (rocznik 79) większość ma studia . Jedna dziewczyna ma tylko maturę, do dziś albo sprzataalbo handluje u kogoś na bazarze. Z tego co wiem nie ma lekko.

Gość gość
Chylińska, Wojewódzki,Kwaśniewski

Gość gość
U mnie siostra po politechnice, zarabia około 5000 na rękę, jej narzeczony po zawodowce, ledwo 2000. Poza tym kłócą się ciągle o pieniądze i ten związek chyli się ku upadkowi. Siostra 34 lata a jej facet 48.

Gość gość
Nie masz wykształcenia , musisz mieć łeb do interesów. Inaczej nie będziesz mieć pieniędzy. Mgr też kokosow nie gwarantuje, ale masz szansę na posadę w budzecie, jak nie jesteś pracowity i obrony to jakoś do emerytury się tam przechpwasz za biurkiem. Bez wykształcenia tylko mop cie czeka na budzecie A najlepiej wyjść bogato za maz :D

Gość gość
Ja mam tylko maturę i zarabiam nieźle. Mam firmę transportowa.