Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zakochanie w konkretnym typie chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Hej, piszę, bo bardzo ciężko mi zaakceptować pewną sytuację. Mam 17 lat i spodobał mi się pewien chłopak, którego spotkałam w zeszłym roku, na wczasach za granicą. Totalnie się w nim zauroczyłam i cały czas o nim myślę. Wystarczyło na to kilka dni. Niestety musiałam wrócić do domu, a z nim widziałam się bardzo krótko, więc nie zdążyliśmy nawet przejść do relacji przyjacielskiej. Wiadomo, że miłość wakacyjna nie mogłaby przetrwać, jednak mój problem nie dotyczy zauroczenia w ,,tym konkretnym chłopaku". Przynależał on do subkultury rockowej. Miał wspaniałe czarne włosy, był typem ,,bad boya'', bardzo wesoły i słuchał tej samej muzyki co ja. Odkąd wróciłam do domu zauważyłam, że bardzo spodobali mi się rockowcy i pragnęłabym znaleźć takiego chłopaka. Bardzo cierpię z tego powodu, ponieważ nie potrafię się zakochać w żadnym ,,zwyczajnym'' chłopaku z okolicy, a nie będę na siłę w związku z kimś do kogo nie czuję chemii. Dodatkowo wiem, że zakochanie w konkretnym chłopaku przechodzi zwykle po kilku latach, ale styl bycia u chłopaków może Ci się podobać bardzo dłuuugo, tak samo jak zafascynowanie muzyką czy sportem :( Co ja mam robić, myślicie, że mam szansę znaleźć kogoś podobnego w Polsce?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować