Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Pawel024

Po pierwszym spotkaniu ...

Polecane posty

Witam Mam pewien problem i nie wiem co robić mam nadzieje, że ktoś będzie potrafił doradzić. Jakies 3 dni temu spotkalem sie z dziewczyna którą poznałem na internecie, jak tylko ją zobaczyłem odrazu dziwnie się poczułem to było miłe uczucie. Dużo rozmawialiśmy wydawało się, że wszystko zmierza w dobrą strone robiło się już pózno więc postanowiłem sprawdzić o której mam ostatni pociąg dodam, że oboje mieszkamy w Anglii i w jedna strone to 3.5 godziny drogi, okazało się, że nie ma już pociągów więc zaproponowała, ze mnie przenocuje. Z każdą chwilą gdy rozmawialiśmy miałem wrażenie, że podoba mi sie coraz bardziej, przez cały czas była bardzo miła. W końcu dotarliśmy do niej chwile rozmawialismy bylo juz pozno wiec zapytala czy idziemy spac wiec odpowiedzialem, ze tak. Polozylismy sie w jednym lozku odrazu powiem, ze nie jechalem tam z nadzieja na sex, chcialem tylko ja poznac wiec do niczego nie doszlo. Nie moglem spac cala noc wiecie nowe miejsce itd. Rano okolo 7 powiedzialem, ze bede wracal zapyatala czemu tak wczesnie odpowiedzialem ze na 18:00 mam do pracy a przedemna jeszcze 3 godziny drogi powiedziala ze rozumie. Wezwalem taksowke i pojechalem na dworzec. Po 20 minutach napisalem jeszcze, ze bylo bardzo milo, ze bardzo mi sie spodobala i mam nadzieje ze to nie ostatnie spotkanie. Zaproponowalem spotkanie za tydzien powiedziala ze wychodzi ze znajomymi wiec napisalem ze rozumiem i moze za 2 tygodnie ale juz wtedy czulem, ze nie pisze zemna tak jak przed spotkaniem. Zaczela pisac ze nie wie czy chce byc w zwiazku i nie wie czy da rade sie zaangazowac po ostatnim zwiazku bo sie zrazila dodala ze nie mowi ze nie i ze czas pokaze odpowiedzialem ze dobrze rozumiem i zakonczylem temat. Pozniej przestala mi odpisywac a jak odpisywala to krotko i po dlugim czasie. Po jakims czasie w koncu zapytalem o co chodzi i napisala ze jednak nie chce byc w zwiazku zapytalem czy od poczatku to wiedziala napisala ze strwerdzila to dopiero teraz. Napisalem ze ok rozumiem i ze nie widze przeszkod zeby czasem pogadac czy sie spotkac odpisala ze ona tez nie widzi problemu. Od samego poczatku bardzo mi sie podobala, teraz minely 3 dni a ja bez przerwy o niej mysle pierwszy raz czuje cos takiego po pierwszym spotkaniu na ktorym do niczego nawet nie doszlo. Dodam, ze zawsze bardzo mocno sie angazowalem. Teraz ciagle o niej mysle i nie wiem co robic nie wiem czy mam jej to napisac ? Jak myslicie jakie sa wasze rady ? Czy moze chodzilo jej tylko zeby sie zabawic od samego poczatku ? Moze poprostu nie przypadlem jej do gustu ? Proponujecie zebym jeszcze kilka razy sie z nia spotkal jako znajomi ? Pokazac ze mi zalezy ale jednoczesnie za mocno nie naciskac ? Myslicie ze jest szansa ze zmieni zdanie ? Z gory dziekuje za odpowiedzi i przepraszam za bledy ale pisalem to bardzo szybko poniewaz spieszylem sie do pracy a juz bardzo mnie to meczy i potrzebuje rady.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować