Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana 09871

Nie radze sobie z dziecmi praca zalamanie nerwowe

Polecane posty

Gość Zalamana 09871

Czesc, nawet nie wiem od czego zaczac.. Mam 2 dzieci, 4lata I rok. Prowadze do tego dzialalnosc gosp, wiec praca z poziomu domu, caly czas. Moja mama niekiedy wpadnie z nimi zostac, a tata dzieci? Szkoda gadac, ustalamy ze wraca na 18 a pojawia sie na dzien nastepny rano bez zadnego uprzedzenia, ze go nie bedzie. Juz sobie nie radze. Caly czas krzycze na dzieci I tylko placze z bezradnosci. Nie radze sobie. Ich tata ostatni do pomocy, jego obojetny stosunek do nas sprawia, ze wszystkiego mi sie odechciewa, caly czas tez w domu z dziecmi jednoczesnir pracujac to przepis na jedna wielka frustracje. Jak znowu zaczac zyc I tym sie cieszyc, Bo pisze I placze wiecznie zalana lzami

Gość gość
Napisz coś więcej. Jak pracujesz w domu? Niech on się zajmie dziećmi o 18, a Ty wtedy powiedz mu, że masz spotkania biznesowe, siłownie, kosmetyczke, kino. Kurwa cokolwiek!

Gość Zalamana09871
Mowilam I tak bylismy umowieni dzisiaj na 18, to o 18 napisal ze jeszcze nie jedzie, wiec kazalam mu sie juz dzisiaj nie pojawiac. Zajmuje sie szyciem I sprzedaza detalicznie I hurtowo wiec pracy mam sporo. Zalamuje mnie juz to, ze umawiamy sie, a on tak po prostu sie noe pojawia I wszystko znowu tylko na mojej glowie

Gość gość
Mieszkacie razem czy osobno? Jesteście ze sobą?

Gość Zalamana09871
Ani razem, ani osobno. Jest 3x w tygodniu na noc I tyle a relacja miedzy nami jest tak skomplikowana, ze nawet nie wiem, jak ja okreslic. Niby fizycznie mamy ze soba kontakt, ale jesli chodzi o uczucia, z jego strony pasta. Razem mamy 2 dzieci

Gość gość
czyli ty go kochasz, a on tylko ciebie dmucha, typowe

Gość gość
Regularnie nie wraca na noc... Pewnie regularnie Cię zdradza :O A macie ślub?

Gość gość
I masz dwójkę dzieci z kimś takim? Wiesz jak im to zrujnuje dzieciństwo? Dlaczego nie myślałaś o nich tylko o sobie gdy robiłaś dzieci wiedząc jaki jest partner? Wiesz jak to się nazywa? EGOIZM

Gość gość
Starsze dziecko do przedszkola. Bezpłatnie dostanie się na kilka godzin dziennie. Nie wymyslaj, ze jestes przeciw itp .Do młodszego opiekunke chociaż na 3h dzieńnie. Majątku nie zapłacisz. Głową do góry.

Gość gość
autorko, jesteś?