Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile byscie zawolaly za posprzatanie 32 m mieszkania

Polecane posty

Gość gość

Sa 3 nieduze pokoje.Jak wyglada mieszkanie tak jakby ktos wszystko powyrzucal z szafy.Tornado przeszlo.

Gość gość
Za posprzątanie całego, w takim stanie, wzięłabym na pewno minimum 300 stówy

Gość gość
kobieta zaproponowala mi 15 zł na h.Powiedzialam ze jutro podjade i zobacze co i jak i wtedy zdecudyje sie i podam stawke.Za malo na tyle roboty.

Gość gość
Nikt obcy nie zrobi za Ciebie porzadkow z ciuchami, musisz posegregowac co zostaje a co laduje w czarnym worze. Wtedy sprzataczka moze odkurzyc, wymyc podlogi, okna, itp. Podlogi musza byc puste!

Gość gość
ale to ja ide na sprzatanie.Kobieta wystawila ogloszenie i zadzownilam do niej.Jestesmy na jutro umowione na sprzatanie,

Gość gość
jezu jakie małe gniazdko :((( dlatego bajzel

Gość gość
32 metry i 3 pokoje ? Cos mi się nie chce wierzyc w to. To jakas klatka na szczury a nie mieszkanie :D

Gość gość
30 zł / h trzeba się cenić a nie przeceniać

Gość gość
3 pokoje na 32 m2??? Jakim cudem? Piętrowo chyba :D

Gość gość
To jest maly domek pietrowy ok .70m2 w zabudowie szeregowej.Gora to same pokoje.Tak 3 pokoje- 1 sypialania rodzicow, a 2 pozostale dzieci.A dol to salon kuchnia i lazienka. A ja mam tylko ogarnac gore.Bo wczesniej na dole byl jakis sklep czy cos tam.I beda to przerabiac.Ale chce ogranac zeby ta gora byla juz czysta. Myslalam zeby min. 150zł zawolalc.Co sadzicie?

Gość gość
gość dziś Dalej ciężko wyobrażalne, bo sypialnia dla 2 osób to ok. 15 m2 wymaga, żeby była funkcjonalna. Ale ok, 3 klitki po 10 metrów mogą być, mieszkać bym tam nie chciała ;)

Gość gość
moze i byly 2 sypialnie ale wiadomo dzieci sie pojawily i postanowili przerobic. na 3. mam znajoma co mieszka na tej ulicy co ta kobieta i te domki sa malutkie.

Gość gość
W wawie place 20pln-25 pln/h. Ale mieszkanie wieksze. To jest mala powierzchnia wiec ja bym zawolala wiecej niz 15. Mysle ze ok 20. Zalezy tez ile to godzin roboty i jakiej wielkosci miejscowosc. Tez nie ma co przeginac.

Gość gość
miejscowosc 25 tys. mieszkancow. miesiac temu sprztalalam klatke po remoncie i zaplacili mi 200zł. a zajelo mi to ok 6 h.

Gość gość
I po robocie.nie bylo tak źle.zajelo mi to ok 5h i wpadl0 150zl

Gość gość
150zl za sprzątanie czyjegoś brudu... ales się kobieto wkopala. W zyciu nie chcialabym być sprzataczka. :P

Gość gość
Co wy macie z tym wołaniem:)

Gość gość
to dodatkowo. a powiem ze na sprzataniu mozna duzo zarobic.miec a nie miec dodatkowo 150zł.

Gość gość
A ile byscie wziely za umycie 3 okien, dwa duze potrojne ale szyby pojedyncze jedno male plus umycie 4 od lat!!! Zasyfionych kaloryferow starego typu?

Gość ja autorka
jeszcze raz co jest do zrobienia? juz bylam na dworze przed domem i kobieta mowie do corek zeby przyszly na gore zoabczyc.Jakie okrzyki radosci, jak pieknie jak czysto.Cieszyly tak jakby 6 w totka wygrały.