Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eute

nie miałeś odwagi odezwac sie

Polecane posty

Gość gość
Są takie kobiety obok których nie sposób przejść obojętnie. Jeśli jesteś jedną z nich ..dopniesz swego.

Gość gość
Jak można przejść obojętnie to nie dopnie swego. Ciekawa teoria.

Gość gość
Byłem dziś w Makro. Kilka przypadkowych zermnieć. Przypadkiem, tak się złożyło, że szła przede mną wychodząc z hali. Widziałem jak wsiadała do swego auta. Czulem, że czeka aż dotrę do swego. Niemłoda. Z powierzchowności interesująca, urocza. Kobieta.

nie, nie dopnę. Twoim zdaniem, kim jestem? to taka gra ;)

Gość gość
Kiedyś tak i owszem. Może to epizod. Substytut miłości która dopiero na horyzoncie.

Gość gość
Piszesz słowa w które sama nie chcesz wierzyć.

że niby w co nie mogę uwierzyć?

Gość gość
Miłość = oszustwo= biznes bezinteresowna? tak, u małolatów, idealistyczna

Gość gość
Czy on chce cię widzieć?

Gość gość
Ze to już koniec. Że juz nic, nigdy nie będzie.

Gość gość
Nie wiem, mieszkałaś z nim, po ślubie jak nie to sama wiesz.

Gość gość
My faceci kochamy, chcemy być z kobietami ktore nas pociągają fizycznie i emocjonalnie. Które pachną jak stokrotki na łące.

Gość gość
Nikt mi nie powie, że w związku liczą się tylko motylki. Na początku i owszem, tak.

Przez rok wymieniliśmy tylko 3 zdania, zabawne to.

Gość gość
Nie będziemy wasze zaloty trzymać w nieskończoność bo wam się tak podoba. Albo coś z tego wychodzi albo bay bay.

Gość gość
Trzy zdania. To nie miłość. Nawet nie zauroczenie. Umarłbym z braku snu i z tęsknoty.

Gość gość
Zapomnij. Potem daj się porwać .. nie wiedzieć czemu. Taka moja koślawa rada.

Gość gość
Dobranoc

sen: przygotowuję się do wyjścia, dom-nie-dom, przy stole siedzi on, nic nie mówi jak zwykle do mnie, ale jest. Mam pięć minut do wyjścia, podchodzę do kuchenki gazowej, chcę jeszcze zrobić sobie kawę, w jednym czajniczku jest trochę wody, ale wydaje mi się, że za mało. na ogień stawiam drugi, słyszę jego, który mówi, że powinnam wytrzeć... Biorę ręcznik papierowy i wycieram spód czajniczka, on podchodzi, zwraca się do mnie w taki sposób, w jaki tylko moi bliscy mówią, wyciera tam, gdzie rzeczywiście czajniczek był brudny. Widzę ogień. Koniec snu.

Gość gość
Dlaczego nie usuwa się takie tematy jak ten, nic nie wnoszące do rzeczywistości, z autorką, która buja w nibylandii? Nic dziwnego, że to forum schodzi na psy. Kiedy mam możliwość prześledzić tematy na tym forum, włos się jeży na głowie, jak denne tematy fascynują dzisiejszych internautów, i administrację tego forum, która z uporem maniaka trzyma je jak najcenniejszy skarb, za to wyrzuca wszystkie tematy, które przekazują jakieś przesłanie. Żałosne!

Gość gość
Nic. Przecież wiesz, że sen, w śnie urzeczywistnieniaja się skryte pragnie, obawy, odbijają sie równolegle światy w zaskakujacach wariantach. Stąd gro wynalazków dosłownie wyśniono.

Winno być: nie usuwa się TAKICH TEMATÓW... Ech, ta trudna język polski...

Gość gość
Z czystej ciekawości: które to były te "tematy, które przekazują jakieś przesłanie", a które zostały usunięte?

Gość gość
Co to za kobieta co nie pozwala sobie na fruwanie choćby w obłokach, bieganie po kałużach, sikanie z molo.

Gość gość
Ideologia na kafereii? Tautologia+

Gość gość
8:49 - autorem postu z 8:37 jest mężczyzna, czyli ja :P analizując swój post nie widzę błędów. forma, w jakiej go napisałem jest poprawna - to tak dla wyjaśnienia. a "biegać po kałużach, sikać z molo i fruwać choćby w obłokach" potrafi tylko i wyłącznie taka pusta kobieta, jak ty. nie brak mi wyobraźni ale wolę zachowania, dzięki którym nikt nie weźmie mnie za wariata, robiącego wszystko, żeby być w świetle reflektorów i publicznej adoracji. lecz się kobieto, wyglądasz mi na desperatkę, która musi gdziekolwiek zabłysnąć, a w środku pustka dzwoni. patologia! :P

Wróć do szkoły podstawowej, jeśli błędów nie widzisz. Czasownik zaprzeczony wymaga dopełnienia bliższego w dopełniaczu, nie w bierniku. Ale szkoda wysiłku na takiego mężczyznę;)