Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet tyje

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Wygląd mojego chłopaka calkiem się zmienił odkąd zaczeliśmy być ze sobą. Zmieniła mu się twarz i ma wielki brzuch. Znajomi którzy nie widzieli go dłuższy czas zwracają uwagę na to jak przytył. Jego rodzice i ja też mu to mówiłam. On się z tego śmieje i nie robi nic z tego. Dobrze że ma do siebie dystans, ale nie chcę żeby jego waga osiągnęła 100kg. Proponowałam mu basen, rower, nic z tych rzeczy. Zmienił on pracę z fizycznej na siedzącą, to pewnie miało największy wpływ plus śmieciowe jedzenie. Pomocy, jak wpłynąć na niego.

Gość gość
Może spróbuj porozmawiać z nim na temat konsekwencji otyłości (cukrzycy typu II, miażdżycy, a w niektórych przypadkach nawet depresji). Możesz również namówić go do wspólnej aktywności fizycznej. Jest lato, za oknem piękna pogoda, może warto wykorzystać ten czas na wieczorny jogging we dwoję, lub przejażdżkę na rowerach (rolki też są fajna alternatywą). Poza tym, postaraj się wprowadzić do jego diety zdrowe produkty. Tłuszcze zwierzęce wymień na roślinne (np. olej kokosowy), a cukier na erytrol lub ksylitol. Takie produkty, w dobrej cenie, możesz znaleźć między innymi na stronie https://www.cosdlazdrowia.pl/cukier-slodziki. Pozdrawiam :)

Gość gość
Hej, polecam zainteresować się efedryną, jest to środek często używany przez sportowców, który przyczynia się do budowania sylwetki opartej na mięśniach a nie na tłuszczu. Zamówiłam od dziewczyny polecanej w innym wątku - Dominiki (kom.732 845 431 i jestem bardzo zadowolona. Boczki i oponka zniknęły, zarysowały się bardzo fajnie mięśnie, kilka zbędnych kilogramów też spadło. Polecam

Gość gość Paulina T
Kup mu Slimunox, do tego karnet na siłownię, dieta i po sprawie.

Może spróbujcie razem zadbać o kondycję, biegajcie, wspólny basen, rower itp.? Nie tylko będzie to rodzaj treningu, by dbać o formę, ale też okazja do wspólnego spędzenia ze sobą czasu, by wzmocnić więzi między Wami ;) Powodzenia!

Gość gość
Hej, polecam żeby zainteresował się efedryną, jest to środek często używany przez sportowców i kulturystów, który przyczynia się do budowania sylwetki opartej na mięśniach a nie na tłuszczu. Osobiście zamawiałam od dziewczyny z internetu Kasi (kom.739 202 359 i jestem bardzo zadowolona.Zarysowały się bardzo fajnie mięśnie, kilka zbędnych kilogramów też spadło. Polecam

Gość gość Gabrysia T
Kup mu Slimunox i po sprawie. Ja tak za swoim zrobiłam. Dodatkową motywacja, aby nie było podjadania w barach po drodze z roboty, był brak seksu za brak wyników w odchudznaiu. Wiesz jak u niego szybko poszło dochudznaie?

Gość gość
Hej, polecam zainteresować się efedryną, jest to środek często używany przez sportowców, który przyczynia się do budowania sylwetki opartej na mięśniach a nie na tłuszczu. http://www.oglaszamy24.pl/m/ogloszenie/2082325034/lodz-Adipex-Retard-Phentermine-Sibutramine-Sibutril-Biphasic-Slim-Sibutramin-Efedryna-SPRAWDZENIE.html Wszystko sprawnie, super kontakt. Polecam