Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tutaj kobieta dla której standardowy rozmiar penisa (15 cm)

Polecane posty

Gość gość
Bzdura to chyba masz na imię. Wzięłam do ręki linijkę-tępy łbie-i porównalam na oko. Było zapytanie ile wystawało czego jak trzymałam w ręku. Nie trudno zmierzyć. Tamten zawsze się śmiał, ze jego 10cm to wariat, ale nigdy nie przyszło mi na myśl zmierzyć a obstawiam, ze az tak skrajnie mało nie było. Tylko właśnie te 11cm no w granicy błędu 12cm. Tego drugiego odnajdywać do tego celu nie musiałam, bo jestem z nim i mogłam sobie zmierzyć wlanie pół godziny temu i pardon, pomyliłam się o centymetr bo ma-18cm. Jak już czytasz i pyszczysz kompleksie, to chociaż ze zrozumieniem. Tego w podstawówce uczą. A teraz z tego zaplucia wytrzyj ekran i gębę bo się krzywo oplułeś.

Gość gość
gość dziś Nie odpowiedziałaś mi :)

Gość gość
Masz może maila? Chciałbym na spokojnie z Tobą porozmawiać bo jestem ciekaw kilku spraw. Podałbym Ci swojego. Autor.

Gość acordeon
Długość ma tylko aspekt czysto techniczny.Dłuższy penis lepiej się sprawdza w wymyślnych pozycjach.Wszystko podobno jest w głowie.Czasami kobiety nie wydzielają odpowiedniej ilości śluzu i nawet mniejszy penis sprawia dyskomfort.Ale są też takie,które wręcz "zalewają się" i wtedy nawet ten okazały czuje się tak jakby był niewystarczająco duży.

Gość gość
KinkyGuy dziś "A życie nie opiera się tylko na roochaniu jak to myślą tępe laski z kafe. Będą dzieci i inne obowiązki to nawet nie będzie siły na to. Ale one życia nie znają." Zaklinasz rzeczywistość. Nie wiem, skąd takie durne przekonanie, że nieudane życie seksualne należy zastępować czymś innym. Racja, dzieci i inne obowiązki bardzo wpływają na życie seksualne. Ten negatywny wpływ trzeba minimalizować, bo lekceważenie lub godzenie się z frustracjami seksualnymi tylko pogarsza sprawę. Trzeba się jednak o to trochę postarać, by te siły w sobie znaleźć. Nie należy więc zagłuszać swoich pragnień, ale starać się tak układac życie, żeby na wszystkie ważne elementy znalazło się tam miejsce. A kto napisał o nieudanym życiu seksualnym? Z czasem to się uspokaja naturalnie nie dochodzi tak często do zbliżeń jak na początku przez pierwsze lata. A jak pojawiają się dzieci i inne obowiązki seks mimo że udany nie jest najważniejszy. To miałem na myśli a czasem po prostu człowiek pada i nie ma na nic ochoty tylko sen. Więc nie wmawiajcie że każdy się musi roochać non stop. I nie ma tu mowy o frustracji seksualnej, skąd ten pomysł?. Frustrację bym miał gdybym się nie wyspał a nie z powodu seksu. Jeśli dwoje ludzi ma podobne libido i potrzeby i zamiast seksu wolą sen by wypocząć po ciężkim dniu to gdzie Ty widzisz w tym problem? To że dla Ciebie seks odgrywa tak dużą rolę w życiu i Twojej kobiety nie oznacza że każdy tak ma niech to w końcu do Ciebie dotrze. :-)

Gość gość
Hej ja dzis sie bzykalam z 38l mam 45

Gość gość
Długość ma tylko aspekt czysto techniczny.Dłuższy penis lepiej się sprawdza w wymyślnych pozycjach.Wszystko podobno jest w głowie.Czasami kobiety nie wydzielają odpowiedniej ilości śluzu i nawet mniejszy penis sprawia dyskomfort.Ale są też takie,które wręcz "zalewają się" i wtedy nawet ten okazały czuje się tak jakby był niewystarczająco duży. Zgadza się choć jak czytam niektóre wypowiedzi to z reguły większość opiera się na długośc***enisa zapominając o jego obwodzie. Bo penis może być i bardzo długi niech ma i 25 cm ale jak będzie miał 11 cm obwodu to czy możemy mówić o dużym penisie? Czy tylko o długim penisie.. Według mnie duży penis ma sporo na długość i sporo w obwodzie. To tak dla ścisłości.

Gość gość
gość dziś Hej ja dzis sie bzykalam z 38l mam 45 Cieszy mnie to, życzę wielu orgazmow :-) A ja dziś ogoliłem jajka i wieczorem będzie seks z moją kobietą :-)

Gość gość
Mialam orgazm ma19cm ogolony caly

Gość gość
Do 16;57 Z wypowiedzi wnioskuję że jesteś dziewczyną z nizin społecznych która edukację jeśli nawet nie ukończy na szkole podstawowej to i tak to na nie wielę się zda. Zapewne skończysz na kasie w biedronce :-P Tępa dzido. :-)

Gość gość
gość dziś Mialam orgazm ma19cm ogolony caly To dobrze :-P

Gość gość
Do 16;57 A pochwę masz ciasną czy już Ci macica wypada? :-P

Gość gość
Bylem kiedys z kobieta w wolnym zwiazku swingowaliśmy i zauwazyłem u kobiet dziwny kult penisa, im wiekszy tym lepiej, bardziej sa napalone i to kwestja psychiczna. Ja mam 16 cm i zawsze partnerke doprowadzalem do orgazmu ale ciagle napalała sie na wieksze. Taz dorwal ja gosc ktory autentycznie mial pale grubą jak puszk piwa i ponad 20 cm za punkt honoru obrala sobie by go calego wsadzic na jezdzca, udslo sie ale az jej krew poszla. Tudzien pipa ja bolała ale psychika znieczulila wszystko w trakcie o byla z siebie dumna ze moze takiego przyjać. Nasluchalem sie tez rozmow kobiet i maja swita na tym punkcie, jak ogromny penis to wszystko jedno jzki facet doczepiony do niego...

Gość gość
U mężczyzn jest kult ciasnej pochwy. Nawet facet z dużym penisem będzie zawsze szukał kobiety z ciasną pochwą ta z luźną jest z braku laku :-P Oczywiście każdej mówimy że jest ciasna bo byśmy nie poooroochali :-P

Gość gość
ale zes się do laski p**********il zupełnie bez powodu i jak ktoś komuś ładnie pocis to ona tobie weź nie rob wioski

Gość gość
16:57 Miło mi tępa dzido, jestem Weronika. Już się tak nie przedstawiaj. Jakoś mam studia wyższe, na politechnice i nie siędze na kasie w biedzie/nawet tam nie kupuje. Ale dobrze znać Twoja ścieżkę kariery! Zawsze każdego swoją miara mierzysz? To niziutko przegrywie. Nie ma sensu się wypowiadać na takim forum, bo tu większość stulejarzy siedzi i się ciśnie. Tymczasem baj!

Gość gość
Tylko szkoda że odpowiadasz facetowi który cię ciście a nie mi. Autor.

Gość gość
gość dziś 16:57 Miło mi tępa dzido, jestem Weronika. Już się tak nie przedstawiaj. Jakoś mam studia wyższe, na politechnice i nie siędze na kasie w biedzie/nawet tam nie kupuje. Ale dobrze znać Twoja ścieżkę kariery! Zawsze każdego swoją miara mierzysz? To niziutko przegrywie. Nie ma sensu się wypowiadać na takim forum, bo tu większość stulejarzy siedzi i się ciśnie. Tymczasem baj! No dobrze jesteś kierownikiem zmiany w McDonald's he he. Chylę czoła jesteś wielka.... He he. A teraz pilnuj frytek... :-) Nie kupujesz w biedronce bo nawet bieda jest dla Ciebie zbyt droga. :-) Coś z bystrością u Ciebie nie tak Twoje wykształcenie nic tu nie zmieni nie będziesz nigdy lepsza. Bycie z nizin społecznych oznacza że nie masz wstępu do pewnych kręgów i nigdy nie będziesz. Co najwyżej możesz podawać kieliszki z szampanem gdy elita się bawi :-)

Gość gość
gość dziś Co ci to daje?

Gość gość
8:24 Mam niezły ubaw czytając te twoje pseudo inteligentne wypociny kolorowa dziewczynko. Ale nie będę złośliwy przesadnie dam Tobie już spokój. Nie Twoja wina że nie urodziłaś się w rodzinie z tradycjami i z odpowiednim nazwiskiem które otwiera drzwi na salony i nie tylko. Pa pa, pilnuj frytek.. :-)

Gość gość
Na tym forum nie da się normalnie porozmawiać.

Gość gość
gość dziś gość dziś Co ci to daje? Już nic, wcześniej rozrywkę lubię czasem podyskutować z plebsem z nizin. Warto wiedzieć co myślą a bardziej co się wydaje takim biednym którym wydaje polecenia.

Gość gość
ość dziś Na tym forum nie da się normalnie porozmawiać. Może i nie da podziękuj kilku frustratką które mają monopol na wszystko. Trzeba te panny sprowadzić na ziemię bo w doopie się poprzewracało.

Gość gość
Ta dziewczyna po prostu odpowiedziała na pytanie.

Gość gość
gość dziś gość dziś Jestem w temacie trochę dłużej, tzn. znam jego historię. Zirytowały go pewne kobiety i teraz analogicznie postępuje w stosunku do nich w ten sam sposób. Przegina i przesadza, ale ma trochę racji. Tematy na kafe czytają takie dziewice jak Ty i kiedy naczytasz się bzdur o minimum 19 cm i zobaczysz normalnego penisa chłopaka uznasz że ma małego, a może się okazać że dla Ciebie będzie zbyt duży. To skrajnie głupie komentarze i szkodliwe dla wszystkich. Cieszy mnie To że ktoś inteligentny połączył fakty. Tak moje tematy to prowokacja by zwrócić uwagę na skalę problemu. Na tą masę głupot na temat męskich penisów jak i damskiej pochwy. Każdy inteligentny człowiek ma świadomość że członek i pochwa mają różne wymiary. Dlatego mówię nie dla ataków skierowanych w stronę mężczyzn. Dosyć tego to nie tylko od nas zależy również od was drogie panie. Tylko wy nie macie tego ochoty dostrzec i stąd takie tematy. Budzą kontrowersje? Mają je powodować! Dlaczego by nie, wy z tym nie macie problemów by nam robić te wybiegi.

Gość gość
gość dziś Ta dziewczyna po prostu odpowiedziała na pytanie. Na wojnie giną też niewinni.... :-)

Gość gość
Luźne pochwy to porażka.

Gość gość
Moj facet ma 9cm i jest dla mnie idealny... bo mnie kocha i stara sie poza lozkiem tez :)

Gość gość
A moja kobieta ma luźną pochwę i mam to gdzieś bo ją kocham

Gość gość
Facet, skończ bo się kompromitujesz. Inny facet z tej strony.