Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu faceci mają aż taki tupet ?

Polecane posty

Gość gość

Znam faceta , wygląda dosłownie jak ogr jak nie gorzej , tej brzydoty nie da się wyobrazić , znalazł sobie dziewczyne dosłownie powyżej przeciętnej i po 3 latach ja zostawił " bo nalezy mu się lepsza" , sprawa wygląda tak że koło zaplakanej dziewczyny placze się z 30 facetów a on po 4 miesiącach walki nawet " paszczura" nie może poderwać , jak to jest ze taki grubas ma taką wysoką samoocenę a taka ładna miła dziewczyna taka niska , a największy KOMIZM sytuacji jest taki że ona uważa, że nie zasługuje na niego , a on ,ze zasługuje na lepszą

Gość gość
Bóg jak chce człowieka ukarać to rozum odbiera , myślę że stwórca był załamany tym nie dopasowaniem i posłał go w świat , znajdzie swoją miss shrek a panna modela

Gość gość
To się nazywa napompowane przerosniete ego , skoro taka sierotka Marysia była z nim 3 lata to mu napompowala ego , stworzyła przekonanie ze super laska może koło niego chodzić i za nim płakać , raz mu się trafiło , może mu się teoretycznie trafić drugi ale w praktyce .... wątpię

Gość gość
Plytka ocena poprzez urode.

Gość gość
No skoro ja tak potraktował to nie dość że był obleśny na zewnątrz to jeszcze wewnątrz

Gość gość
Zauważyłam dziwną obronę osób brzydkich , ładna osobę można zjechać od góry do dołu a brzydala trzeba bronić nawet jakby ludzi pozabijal bo " ocenianie po wyglądzie jest płytkie " a ja uważam że nie bo uroda jest odzwierciedleniem duszy , czemu bandziory najwcześniej to takie pasztety ?

Gość gość
Uroda odzwierciedla duszę :D dawno nic glupszego nie czytałam. Wychodziloby na to że te wszystkie piękne a puste jak beben laski są bardzo uduchowione i bogate wewnętrznie... A większość przestępców pochodzi z patologii a tam każdy z każdym się parzy najczęściej i później wychodzą takie urodowe kwiatki. Plus często to są ludzie upośledzeni umysłowo a to widać na twarzy. Oczywiście nie zawsze.

Gość gość
9:12 płytkie to jest zakładanie ze brzydka osoba jest bardziej wartościowa , wiele razy widziałam jak najbardziej podłe zawistne osoby to były te które uroda nie grzesza

Gość gość
9:38 jesteś hipokrytka, mówisz że ocenianie po urodzie jest płytkie a piękne dziewczyny nazywasz pustymi jak bęben ,uwaga ja znam piękne i mądre kobiety a znam też brzydkie i są podłe do szpiku kości

Gość gość
Zaskoczę cię brzydula też może być pusta jak bęben tylko ze nie ma kto lechtac jej ego ,,taką jest różnica

Gość gość
Pisząc tak miałam na myśli typowe pustaki np. te z pudelka gdzie zdecydowana większość poza uroda nie ma nic w tym mózgu.

Gość gość
Widzę że nie zrozumiałas. Panimaju że i brzydka i ładna może być tak samo pusta. Czy wam naprawdę trzeba jak krowie na rowie zawsze wykładać wszystko co się ma na myśli?

Gość gość
Najgorzej jest się związać z brzydką która nagle przeszła metamorfozę ,,znam takie przypadki , gruby brzydki facet który nagle schudl i się zaczął dobrze ubierać , nagle zapomniał o wszystkim co zrobiła dla niego 4 letnią narzeczona i poszedł do innej , ale karma wróciła , była znalazła kogoś a on się roztyl przy nowej a ta go wykopala, dlatego ja uważam że lepiej się wiązać z atrakcyjną osobą której powodzenie się " porzejadlo " niż z mało atrakcyjna która chciała by latać na boki ale że względu na brak urody nie może

Gość gość
Z resztą o dziwo najwierniejsi faceci jakich znam z najlepszymi charakterami to są ci przystojni wysocy z ciałem z siłowni , tak jak mówiłam , ladnemu się powodzenie przejada i szuka ładnej na swoim poziomie , brzydki chciałby udowodnić sobie atrakcyjność więc może być nie wierny

Gość gość
Lutego omijać zakompleksiony chyba zakompleksionych brzydali, obrosną w piórka, bo każdy obchodzi się z nim jak z jajkiem aby nie urazic, a potem on nagle zasługuje na modelkę. Kiedyś tego nie rozumiałam, myślałam brzydki ale pewnie skromny. Bzdura. Dlatego teraz oprócz charakteru wyglad gra dla mnie istotną rolę.

Gość gość
To samo z kobietami , te piękne o slicznych rysach twarzy zazwyczaj są w długich związkach , wymalowane karyny o średniej urodzie mają jedno hobby , chodzenie do klubów i flirtowanie z facetami zeby sobie coś " udowodnić " zauważyliście że w klubach zazwyczaj dziewczyny są gorszej urody niż na uniwersytetach czy jakichś klubach zainteresowań ? Jak widzę zdjęcia z klubów to takie wiejskie " krysie " z nadmiarem tapety i ciuchach byle by były "obcisle"

Gość gość
09.54 masz racje, brzydcy żeby się dowartosciowac zdradzają,ale Ci przystojni maja dużo okazji do zdrady, dużo pokus, wręcz niektóre same im wchodzą do łóżek wiec korzystają i zdradzaja, bawią się i ego im rośnie, staja się jeszcze bardziej pewni siebie i wiedza ze mogą mieć prawie kazda. W ogóle w tych czasach malo który facet jest wierny, myślę ze nie zdradzają tylko Ci którzy nie maja do tego okazji...

Gość szry
moze nie dopasowali sie pod wzgledem charakterow? i stad takie zalamania? musialabys, autorko, duzo z jednym i drugim rozmawiac. a nie oceniac tylko przez pryzmat mniej lub bardziej subiektywnego pojecia urody. mnie raczej zastanawia troszke inna sprawa: - dlaczego autorka, majac jeden przypadek, bez znajomosci szczegolow, bez poznania osob, bazujac na TYM JEDNYM KONKRETNYM PRZYPADKU uzywa liczby mnogiej, ladujac do jednego worka WSZYSTKICH mezczyzn? skad taki tupet u ciebie, babo?