Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złożyłam skargę na szpital do izby lekarskiej

Polecane posty

Gość gość

Nie będzie dyrektor wyciągał pieniędzy ode mnie za praktyki!

Gość gość
A co ci robią?

Gość gość
Zarządzali pieniędzy ode mnie za to że będę u nich praktyki robić!

Gość gość
Poczytaj sobie ile osób wygrywa z izba lekarska. 2% przecież lekar lekarza nigdy nie wkopie. To mafia

Gość gość
Ale izba lekarska właśnie broni studentów, już jedna interweniowała w tej sprawie. A dyrektor nawet lekarzem nie jest.

Gość gość
Mam nadzieję że w końcu przestaną okradać studentów.

Gość gośćSYLWIA suchy
Idiotyzm ten temat!!!!!!!

Gość gość
Możesz niby wyjaśnic jaki idiotyzm?

Gość gośćSYLWIA suchy
chciałam iść na ratownictwo ale rezygnuję z tego ,nikt nie będzie ingerował w moje sprawy za moimi plecami.!Żadne łapówki i żadne plecy koniarczyk!!!!odwal się!!I RODZICE TEZ ODE MNIE USŁYSZĄ CO O TYM MYŚLĘ!!!Nie toleruję takich rzeczy!

Gość gość
ktoś się zapomniał przelogować :D

Gość gośćSYLWIA suchy
JA NIE MUSZĘ SIE PRZELOGOWYWAĆ ,miałam tu konto ,,koteczek11'' ale utraciłam hasło a admin nie chce mi przywrócić...dlatego piszę z pomarańczy.

Gość gość
Sylwia ty to chyba powinnaś do psychiatry się wybrać :o

Gość gośćSYLWIA suchy
jak się staram o praktyki to tylko sama! i tylko uczciwie!!! nie potrzebuję ingeratorów o wątpliwej reputacji !!!sama sobie dam radę!rezygnuję!idiotyczny temat!!!!

Gość gość
Jesteś zdrowo j*******a Sylwia :D

Gość gośćSYLWIA suchy
19.28 nie obrażaj mnie!! nie życzę sobie!!bulwersują mnie takie tematy ,nie znoszę korupcji! ani ludzi którzy w ten sposób coś załatwiają znowu musze rodzicom zrobić wojnę. juz wiem do kogo i jaki telefon matka wykonała,dość tego!

Gość gośćSYLWIA suchy
plecy?,układy ?,korupcja? doktor bartek? nie zgadzam się!!!sama sobie umiem praktyki załatwic!uczciwie i legalnie ale po tym co tu przeczytałam to ja rezygnuję!!!

Gość gość
19.28 dlaczego?

Gość gość
Ale dlaczego Ci każą płacić za praktyki ? Na jakiej uczelni jesteś ? Chodzi mi o miasto

Gość gośćSYLWIA suchy
potem psychol mi powie że mam siĘ z nim ożenić albo ęo łózka z nim iść bo on mi coś załatwił Nie dziękuję!!!Nikt mi nic nie będzie załatwiał w dodatku w taki sposób i za plecami.Odwal się ciulu!i skończ pisać te provokacje!!żadem szpital ode mnie pieniędzy nie chciał,maja za duzo praktykantów to cóz trudno!aż tak mi nie zależy!Nie życżę sobie!NIC TYM NIE ZYSKASZ,NIE RÓB SOBIE NADZIEI!

Gość gość
Ja ci nie ublizalam i na pierwsze pytanie zostałam zjechana Lecz się lepiej . To ci dobrze zrobi

Gość gośćSYLWIA suchy
19.45 Dobre pytanie ,anonimowo debile myslą że wszystko mogą niech napiszą,choć po mojej interwencji to tylko czekać aż wywiną kota ogonem ,wyszło szydło z worka.Ja jestem na WSB i oddam załatwianie praktyk w ręce Uczelni .Już nic przed rodzicami nie mówię,nie warto!!!

Gość gośćSYLWIA suchy
19.50 sam się lecz,wpieprzc kogoś bez jego wiedzy w szambo!to jest uczciwe?

Gość gość
Hahaha Sylwia leków nie wzięła :D

Gość gośćSYLWIA suchy
19.50 bo takie tematy są debilne!!!żaden szpital nie wyciąga pieniędzy od studentów.nie spotkałam sie jeszcze z czymś takim..a rozmowy odbyłam aż trzy..w sprawie praktyk

Gość gośćSYLWIA suchy
19.54 PROSISZ SIĘ O WIĘZIENIE SERIO!

Gość gość
19.45 tak dyrekcja sobie ustaliła że studenci mają płacić. Ostanio było głośno o innych szpitalach. Izba tam zareagowała a potem ministerstwo też się wypowiedziało i szpital zrezygnował z opłat. Mam nadzieję że w mojej sprawie też tak będzie :) A na Ciebie Sylwia brak słów :o

Gość gośćSYLWIA suchy
BRRAK SŁÓW ?CIESZYŃSKI SZPITAL NIE BIERZE!!poszłam porozmawiać z Oddziałową ,usłyszałam odmowę ze jest przepełnienie praktykantów więc ok .Rozumiem to.Wróciłam do auta a tam matka była już po rozmowie telefoniczneji mi obwiesciła ze wszystko jest niby załatwione że jak sie ma znajomości i plecy to wszystko się da.Ja tak nie chcę!!! Brzydzi mnie to Chore układy ,i korupcja ,domena Koniara.Tfu!!!!Rezygnuję!!Nawet nie zapytała czy chcę w ten sposób to załatwiać.Koszmar od takich ludzi jak najdalej.Swoje sprawy sama załatwiam...legalnie! ii nie obarczajcie szpitala i nie wymyślajcie!

Gość gość
To że jeden szpital nie bierze to nie znaczy że inne tak nie robią :o Lecz się kobieto.

Gość gośćSYLWIA suchy
jeśli się dowiem że kolejny raz coś zostało złożone w moim imieniu to was rozniosę wszystkich!!Już raz tak zrobiiście za moimi plecami z trenerem Szymona a potem na mnie ludzie naskakiwali ze ja go o coś oskarżyłam .chore!!! nie życzę sobie pisania czegokolwiek z użyciem mojego nazwiska bo jak się dowiem to nie ręczę za siebie! drugi raz na to nie pozwolę.Dość knucia za moimi plecami .Takimi pseudo dobrymi chęciami to jest piekło wybrukowane!!!

Gość gość
SAM SIE LECZ ,dlaczego nie napiszesz o który szpital chodzi?dlaczego piszesz z gościa?