Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co za wścibstwo...

Polecane posty

Gość gość

Wynajmuję pokój, ale to nie jest w tym temacie najważniejsze. Rozmawiałam ostatnio z właścicielem mieszkania. Powiedział mi, że zaobserował, że cały swój czas wolny spędzam właściwie w mieszkaniu, że nigdzie nie wychodzę, nie spotykam się z nikim, że nikt nigdy mnie nie odwiedza... Pytał czy nie mam jakichś koleżanek, znajomych, chłopaka i dlaczego tak. Wścibstwo czy przesadzam?

Gość gość
Trochę wścibstwo. Może próbował zagaić rozmowę, a może chce wiedzieć coś o kimś komu wynajmuje pokój, a być może chce Cię przelecieć.

Wścibstwo, ale może chociaż motywy pozytywne...

Gość gość
co go to obchodzi? ja też siedzę w domu i czytam...

Gość gość
On ma zawsze jakieś takie dziwne pytania, przemyślenia... :o Specyficzny. No ale warunki mieszkaniowe mam za to w bardzo dobrych warunkach za rozsądną cenę.

Gość gość
Ja akurat jestem aspołeczna, nie przepadam za ludźmi. Jestem domatorką i lubię swoje towarzystwo. Zawsze znajdę sobie jakieś zajęcie i nigdy się nie nudzę. Tak poza tym jestem cicha, spokojna, nie stwarzam problemów.

Gość gość
13:06 - Motywy pozytywne?

Gość gość
Prędzej czy później cię puknie.

Gość gość
13:11 - To taki starszy pan jest... :D

Gość gość
Co za wścibski dziad

Gość Pomponikrozowy
Ludzie uważają, ze samotnosc jest dziwna i nie mogą zrozumieć, dlaczego niektórzy przedkładają własne towarzystwo i ze soba się nidy nie nudzą. Moim zdaniem ten właściciel właśnie taki jest, ze dobrze spędzony czas dla niego jest wtedy, jak się dużo dzieje i jest głośno najlepiej z milionem ludzi wokół. Moim zdaniem to zadne wścibstwo tylko trzymanie się własnego wyobrażenia i troska o Ciebie, bo skoro wszyscy tak zyja, to dlaczego Ty nie...? Ucielabym pytania, ze jestem właśnie taka, ale doceniam jego zainteresowanie. :) Nie przejmuj się autorko takimi ludźmi i nikomu się zbytnio nie tłumacz.

Gość gość
Hmm... Ja po prostu nie rozumiem takiego zachowania. Ten właściciel jest na emeryturze, ale jeszcze sobie pracuje, co prawda mniej, ale jednak... Tak poza tym to sam spędza czas w domu. :o Może nie aż tak jak ja, ale jednak.

Gość gość
Dam Wam inny przykład wścibstwa... Rozmawiamy, ja wspomniałam mu o czymś, o jakiejś rzeczy, którą sobie kupiłam, a ten wypytuje mnie od razu ile to kosztowało... W domu byłam nauczona, że jakoś tak nie mówi się o pieniądzach. :o

Gość gość
Trochę wścibstwo...... Dziwnie tak.

Gość gośćchufladka
jak dla mnie wścibstwo :o