Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Mam dylemat..

Polecane posty

Gość gość

Spotkalem dziewczyne ,skroce historie.. jestesmy u niej a ona mowi zebym sie umyl .. ona lize mi jajka pupe, ssie .. dochodze jej w ustach a raczej gardle kiedy ona trsymq mnie za jajka.. i niby fajnie .. .. spotykamy sie drugi raz i chce w nia wejscie.. nagle leci krew ona placze jecsy i okazuke sie ze jest, byla dziewica . Zapytalem skad umie te lody itd a 9na ze tak jakos.. niewazne w kazdym razie dowiedzialem sie ze mimo iz dziewica byla to ... nie raz na kolanach byla.. ... potem poznalem inna, nie byla dziewica.. i myslalem bd gorzej.. opowiedziala mi ze jestem jej 4 chlopakiem itd.. mialem gdzies ze nie jest dziewica bo dla mnie to nie ma znaczenia.. to jakby mi jakas dziewczyna powiedziala ze nie chce ze mna byc bo nie jestem prawiczkiem.. a ze nie mam problemow z ego to ma to gdzies... co sie okazalo dalej ta dziewczyna nie dziewica r9bila mi loda jak sie okazalo 1 raz w zyciu .. pozachaczala zebami itd... dzis robi go perfekcyjnie.. ale do czego zmierzam.. o ile mam gdsies co dziewczyna robi z pipka cay jest dziewica czy nie o tyle wolalbym zeby mi 1 i tylko mi robila lody.. choc to egoistyczne i hmm

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować