Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zemsta

Polecane posty

Gość gość

Czy warto się mścić na swoim byłym? Sama nwm czy mam mu odpuścić to jak mnie potraktował?

Gość gość
Mścij się za to ze nikt cię nie chce :-D

Gość gośćSYLWIA suchy
Ja sie tez zemszczę za wp*****lanie sie w moje życie.Nigdy nie miałam żadnego byłego ,a debil który jest dla mnie nikim sie wp*****la nie wiem jakim prawem ? chore!!!

Gość gość
A to moja wina , że mnie zdradził ?

Gość gość es y
nie uda ci sięM sEsEsEsEsE ;-) :-P

Gość gość
gośćSYLWIA suchy dziś jak ty sie zachowujesz, pospolstwo z marginesu, nie uzywaj wulgaryzmow w cudzych watkach.

Gość gość
zemsta jest cechą ludzi słabych miałkich i prostackich, więc nie będę

Gość gość
Byłaś, będziesz prostaczką bo się mściłaś a jak ktoś zemści będzie płacz uwierz.

Gość gość
nie, nie mściłam się mylisz mnie z kimś

Gość gośćSYLWIA suchy
będę używać bo tego juz jest za wiele 9 lat sie to ciągnie ,powinien odpowiedzieć za to karnie!!Jak na to co on robi to moje słownictwo jest aż nadtto kulturalne!! Gnój mnie od k**********w wyzywa to jemu wolno tak?? a jak ja wyrażę swój sprzeciw co do tego ze niszczy mi rodzine i ingeruje w moje zycie bezprawnie to już wielkie halo ! Co to ma do jasnej cholery być!!!Ja nim nawet nigdy nie chodziłam niech wreszcie a mi spokój!! raz na zawsze.!!jedynym z którym byłam jest mój mąż!który bynajmniej żadnym byłym nie jest!!nie mam i nigdy nie miałam żadnych byłych ale za rozwalanie mi rodziny debil zapłaci!

Gość gość
O widze ze cos sie szykuje.

Gość gość
gośćSYLWIA suchy dziś Zachowujesz sie jak prymitywna prostaczka. W tym, ze ktos cie dokladnie tak traktuje jak sama sie zachowujesz nie ma nic nienaturalnego. Ani tym bardziej niesprawiedliwego. Pokazujesz przez swoje zachowania, ze jestes zaburzona, toksyczna osoba. Na twoim miejscu udalabym sie do specjalisty, nie wiem jakie masz ze soba problemy, nie obchodzi mnie to, ale twoja wulgarna i agresywna postawa, wyrazne dzialanie jakbys byla przesladowana, nawet dla laika z pierwszych semestrow psychologii, gdzie czlowiek uczy sie samych podstaw - jest wyraznym sygnalem o glebokiej schozofrenii. Idz sie leczyc, chocby dla wlasnego dobra.

Gość gośćSYLWIA suchy
zaraz dzwonię do rodziców i zrobię im wojnę bo trzymaja z takim gnojem sztamę.Obiecali mu podobno związek ze mną,niedoczekanie!!!!

Gość gość
hahah ktos tu lekow odmawia brac:D z jakiej miejscowosci jestes sylwia? zeby mozna bylo okoliczne sluzby o twoim stanie powiadomic?

Gość gośćSYLWIA suchy
20.26 Nie jestem żadna prostaczka! ani zaburzona! a ty za obrażanie mnie odpowiesz ! Zaburzona ? bo co? bo nie życzę sobie rozwalania mi rodziny???chore!!!myśl! myślenie nie boli!! To moje życie ,to ja o nim decyduję i nie pozwolę na takie bydło!

Gość gość
raczej o twoim stanie,latasz za nią jak suka z cieczką albo jak pies z hucią kodeks karny łamiesz

Gość gość
gośćSYLWIA suchy dziś Nie jestes? Ale dokladnie tak sie zachowujesz. I nigdzie nie stwierdzilam ze JESTES - sama to napisalas. Oraz za grozenie MNIE odpowiesz TY. Nie widze zadnego powodu, dla ktorego mialabym tolerowac dluzej te twoje napady wscieklosci i manie przesladowcza. Wyemigruj kulturalnie i uprzejmie na inny watek.

Gość gość es y
Koniecznie trzeba poinformować odpowiednie organy ;-)

Gość gośćSYLWIA suchy
wiem już złożyłam wniosek do sądu o zniesławienie i o działanie nielegalne za moimi plecami.

Gość gość
gośćSYLWIA suchy dziś Wpadasz znikad ze swoimi wulgaryzmami, histeryczna historyjka, agresja, grozbami, masz zwrocona kulturalnie uwage na ktora reagujesz zywa agresja i jeszcze chcesz robic z siebie ofiare? Fascynujace...

Gość gośćSYLWIA suchy
histeryczka to jest Karolina która darła sie i szarpała oraz pokazywała mi f******u na oczach całego zakładu drąc się przy ludziach ze ja niby komuś jakieś związki rozwalam ? jak tak można! Jestem porządną matka i żona .

Gość gość
Pitu , pitu ... Głupi ten projekt wasz, z tą suchą. Nudni jestescie ,jak flaki z oliwą. Tak się czasem zastanawia ,co wam daje to pieprzenie na forum ,jakie macie z tego korzyści ,robiac z siebie de bilów.Nie, wy jestescie nimi !