Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

Albo ozenie sie i zaloze rodzine z dziewica, albo nie ozenie sie w ogole!

Polecane posty

Gość gość
O jednego starego kawalera będzie więcej i bardzo dobrze.

Gość gość
Po pierwsze to jestem mężata i dzieciata w ilości jeden syn a podrugie matole to mężczyzn w wieku do 35 lat jest więcej niż kobiet sprawdz nieuku w słownik statystycznym

20:42 chyba cie pogielo... Rodzi sie wiecej, ale dozywa do 30 wiecej kobiet niz facetow i tak o to wiecej kobiet niz facetow jest starymi pannami niz starymi kawalerami! Oczywiscie mogae byc narzedziami do masturbacji dla zonatych... ;)

Gość gość
Imbecylu mężczyzn w wieku do 35 lat jest dużo wiecej niż kobiet sprawdz idioto to w roczniku statystycznym owszem po wojnie istniał deficyt męźczyzn ale jakoś wojny nie ma

Gość gość
Odtworzenie błony jest tanie kosztuje ok 3.500zł

Najpierw wciel swojegowno warte slowa w czyn i zrob z tej d***** dziewice, daj foty, ze faktucznie jest i sie odezwe. Ale i tak jestes biedny lamus, woec ledwo ci na chleb starcza, a co dopiero na plastyke dla k***y. :)

Dobra skoncz juz p******ic i wciel slowa w czyn, dzwon do d***** i umawiaj ja z hirurgiem na plastyke, a nie mi teraz dodatkowe warunki stawiasz psia s*********o. Widac jaki z ciebie kozak... :O kozak w necie frajer w swiecie.

Tchorz j****iutki. :D najpierw sie deklaruje, a po przyklepaniu umowy stawia dodatkowe warunki, zebym sie wycofal, a gdy obnazam jego cwaniactwo to spoerdala! :D chuj z toba lamusie. :)

Gość gość
Michale idioto, tajemniczy chciał ciebie uswiadomić że każda dzziwka może odtworzyć sobie cnote i udawać dziewice więc jest duża szansa że poślubisz tirówkę kretynie

Problem polega na tym, ze sie zadeklarowales frajerze, ze z d***** zrobisz dla mnie dziewice, a gdy sie zgodzilem to zaczales stawiac dodatkowe warunki, w nadzieji, ze sie wycofam i zebys mogl poac na forum z zachwytu, ze mnie rozj***les, ale nie ze mna te nr frajerze. Najpierw zrob z niej dziewice, potem udowodni, ze nia jest i sie odezwe. A jak ci nie pasuje to s********j psia koncowo. ;)

Gość gość
Ale spokojne michale matole małe jest prawdopodobieństwo że jakaś dziewczyna będzie chciała takiego cudaka więc ożenek nawet z tirówką ci nie grozi.

Ta, ta, ta "ja juz mam koncept" to przestan w koncu poerdolic i wciel ten koncept w zycie jak masz jaja. A tak po za tym to juz dwa razy pisales, ze spadasz z tematu, wiec dotrzymaj slowa chociaz w tym j****y klamco, bo widze, ze masz z tym problem. ;)