Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pisze z żonatym facetem a sama jestem w związku:(

Polecane posty

Gość gość

Poznaliśmy się jakis czas temu na pewnym czacie na początku rozmawialiśmy normalnie bez żadnych podtekstów, po pewnym czasie zaczęliśmy pisać o naszych fantazjach itd. Później poznałam swojego obecnego chlopaka i przestałam wchodzić na czat, do momentu kiedy pokłóciłam się z chłopakiem i znów weszłam na czat rozpoznałam go od razu więc napisałam. Znow piszemy o naszych fantazjach tyle że on chce się ze mną spotkać teraz w realu i zrobić to naprawdę, jeśli chodzi o mojego chłopaka nie robimy tego bo on ciągle nie ma ochoty. Nie wiem czy powinnam się zgodzić na taki układ i to z żonatym mezczyzna cos mnie powstrzymuje przed tym ale on tak bardzo mnie pociąga jest taki seksowny taki przystojny oboje jesteśmy w związkach chodzi nam tylko o seks nic więcej. Myślicie że to dobry pomysł by spełnić swoje fantazje i to z żonatym mężczyzna?

Gość gość
Jak cię przeleci i kopnie w dupę to dopiero zobaczysz jakiś facet pisze Ci głodne kawałki a Ty od razu do niego lecisz bo cipa Cię swędzi idiotka

Gość gość
albo co gorsza na spotkaniu pojawi się jeszcze kilku jego kolegów i zgwałcą cie brutalnie :o

Gość gość
skoro Ty przestalas chodzic a on nadal tam przebywal ,wyobraz sobie ile w miedzy czasie bajerowal