Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co facetów pcha w zdradę

Polecane posty

Gość gość

Wiem może i nudny temat ale musze wiedzieć. Na swoim przykładzie, on z laską prawię 4 lata, nawet nie zaręczeni, znudzony? Sex z nim nieziemski, idealne połączenie, zrozumienie, za każdym razem coś innego coś nowego. Mówi że znalazł swoje idealne dopasowanie jeśli chodzi o sex. Czy on tak może żyć? Skoro tam jest nuda ale jednak mimo nudnego sexu to ta jedyna. Nie jest moją intencją rozwalenie tylko zrozumienie, proszę wytłumaczcie mi to. Powiedziałam że nie chce już go widzieć a on dalej mi mąci głowę.

Gość gość
Ignorancja partnerki pcha do zdrady.

Gość gość
To po co pchasz się w relacje opartą na seksie? Bedziesz cierpieć i po co Ci To? Zdradza bo niektórzy traktują seks jakosport. Zaliczają bo sprawia im to satysfakcję. Niby kochają ale dla mnie to nie miłość. I takrozbijasz tamtej kobiecie związek. Gdybyś mu nie dała to by siła nie wziął. Nie bronię go bo brzydze się zdradzajacymi facetami. Może zbierz dowody i powiedz tamtej lasce. Ma prawo teraz wiedzieć że jest z dupkiem zanim sobie zmarnuje z nim życie.

Gość gość
Jak sooka nie da pies nie weźmie. Ty jesteś winna nie on.

Gość gość
Własna, zaniedbana baba.

Gość gość
Jezeli ktos praktycznie nie uprawia seksu przez 2-3 lata to w koncu music do tego dojsc,to chyba normalne.

To samo co kobiety, ludzie po prostu łączą się ze sobą ze względu na seks, i jak już się człowiek znudzi aktualnym obiektem seksualnym to szuka czegoś świeżego, choć to zależy na ile mu zależy na świeżych doznaniach seksualnych biorąc pod uwagę ryzyko zniszczenia związku, często z kredytem, dziećmi itd.

Gość gość
Aleksander Stellar dziś To samo co kobiety, ludzie po prostu łączą się ze sobą ze względu na seks, i jak już się człowiek znudzi aktualnym obiektem seksualnym to szuka czegoś świeżego, choć to zależy na ile mu zależy na świeżych doznaniach seksualnych biorąc pod uwagę ryzyko zniszczenia związku, często z kredytem, dziećmi itd. Trafna uwaga większość o tym nie myśli że zdrada i seks z inną osobą jest zbyt dużą ceną za chwilę tak zwanej przyjemności. Bo to może wyjść bokiem, potem żałują swoich głupot ale jest zbyt późno.

Gość gość
Jestem facetem i wiem coś na ten temat, zostałem sam, bo kochanka ma następnego. Zostawiła mi pamiątkę po sobie, dość duży kredyt a miało być wspaniałe. Tylko dla kogo!!!

Gość acordeon
Nic się nie dzieje bez powodu.Chyba,że facet jest seksoholikiem,albo kobieta nimfomanką.

dziś "Trafna uwaga większość o tym nie myśli że zdrada i seks z inną osobą jest zbyt dużą ceną za chwilę tak zwanej przyjemności. Bo to może wyjść bokiem, potem żałują swoich głupot ale jest zbyt późno." A najzabawniejsze jest to, że pretensje do zdradzających mają osoby, które związały się z taką osobą również przede wszystkim dla seksu (bo była ta osoba pociągająca), a teraz mają pretensje, że dana osoba nie chce z nimi być, trochę jak przyjaciel/przyjaciółka, której dały kosza bo ich nie pociągała ta osoba fizycznie.

Gość stara i doświadczona
Faceci zawsze myślą jajami. Jesteś dla niego odskocznią, łatwą dupą. Rzuć go i tyle.

Gość gość
11:07 Mają pretensje i są one uzasadnione. Nie wiem jak Ty ale ja i wielu wiąże się nie dla seksu a by założyć rodzinę, seks jest na dalszym planie. Na seks się spotykałem i stwierdziłem że to nic ciekawego bez uczucia na dłuższą metę. Więc nie zgadzam się z Tobą co do oceny.

Kobiety często kierują się emocjami. W statystycznym układzie seksualnym prędzej to kobieta zaangażuje się i zostanie z niczym. Mężczyźni są tak skonstruowani, że większość z nich nie ma problemu z oddzieleniem seksu od uczuć. Oczywiście są wyjątki, ale nie oszukujmy się.

dziś "Nie wiem jak Ty ale ja i wielu wiąże się nie dla seksu a by założyć rodzinę, seks jest na dalszym planie. " Czyli rozumiem, że gdy poznasz faceta, który jest świetnym materiałem na partnera i ojca to zwiążesz się z nim pomimo, ze Cię nie pociąga fizycznie bo "seks jest na dalszym planie. "?

Gość gość
niby powinna mieć kobietą idealna. Ładna, wykształconą, z dobra praca, i miejsca stworzyć dom itp itd. Po kilku latach mogę powiedzieć że nigdy w życiu nie spotkałem tak głupiego życiowo człowieka. Nie potrafi wybrać w życiu tego co ważne, nie umie znaleźć balansu między praca a życiem osobistym ahhhh. Porażka. Miała wszystko aby mieć super życie a jest zdradzana, nie kochana, zestresowana i ciągle zmęczona praca. Kiedyś mnie to w*****alo dzisiaj już jest mi obojętne. Emocjonalnie nie łączy mnie już z nią nic ale postanowiłem wykorzystać jej chęć do pracy i samoz***bania się. :)

dziś "Kobiety często kierują się emocjami. W statystycznym układzie seksualnym prędzej to kobieta zaangażuje się i zostanie z niczym. Mężczyźni są tak skonstruowani, że większość z nich nie ma problemu z oddzieleniem seksu od uczuć. Oczywiście są wyjątki, ale nie oszukujmy się." Ile zatem znasz kobiet, które związałyby się z facetem bo jest świetnym materiałem na partnera i ojca, mimo, że ich nie pociąga fizycznie?

Gość acordeon
Nie da się na dłuższą metę tworzyć związku gdzie seks jest na bocznym torze.Chyba,że para jest tak dobrana pod względem seksualności,albo jedno z nich jest podporządkowane drugiemu.

Piszę o układach seksualnych, a nie o związkach. Jeśli chodzi o stałe związki to w życiu różnie się układa. Raz jest lepszy seks, raz gorszy. Akurat tutaj bym wyśrodkowała jeśli chodzi o partnera na stałe.

dziś "Nie da się na dłuższą metę tworzyć związku gdzie seks jest na bocznym torze." U osób, dla których seks jest najważniejszy w związku a partner to przede wszystkim obiekt seksualny z pewnością się nie da.

dziś "Piszę o układach seksualnych, a nie o związkach. Jeśli chodzi o stałe związki to w życiu różnie się układa. Raz jest lepszy seks, raz gorszy. Akurat tutaj bym wyśrodkowała jeśli chodzi o partnera na stałe." Ja też miałem na myśli związki. Ile zatem znasz kobiet, które związałyby się do związku z facetem bo jest świetnym materiałem na partnera i ojca, mimo, że ich nie pociąga fizycznie?

Gość acordeon
Układ seksualny to inna para kaloszy.

Aleksander jesteś jak zacinająca się płyta. Każda normalna kobieta patrzy na potencjał mężczyzny jako męża, ojca i kochanka. W tej kolejności.

Gość gość
Autorka jest w układzie seksualnym i próbuje zrozumieć czego chcecie od życia.

Gość gość
stara i doświadczona. Chyba mało znasz kobiet.

dziś Aleksander jesteś jak zacinająca się płyta. Każda normalna kobieta patrzy na potencjał mężczyzny jako męża, ojca i kochanka. W tej kolejności." Tak jak myślałem, dlatego proszę nie jechać po facetach bo myślą przede wszystkim jajami, ponieważ jak sama zauważyłaś, każda kobieta odrzuciłaby faceta, przy którym nie robi jej się morko w majtkach.

Gość gość
Pomysł tak , on ja kocha podobno bo ja traktuje z uczuciami. A ciebie jednak tylko na seks i to jest problem ze faceci dzielą Sex z miłością a kobiety bardziej się wciągają. Niestety tak jest mój partner przede mną potrafił podejść do dziewczyny z która spał jak do przedmiotu pare miłych tekstów i seks ale jednak jak się człowiek w kimś zakocha to nie myśli się tylko o seksie tylko o uczuciach i to taka mała różnica tego wszystkiego.

Gość acordeon
Każdy związek czy układ jest indywidualny i inny.Ponieważ każdy człowiek jest inny,inaczej skonstruowany.Jedni patrzą na wygląd inni na status,a kolejni chcą mieć tylko kogoś z kim wypiją popołudniową kawę..