Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety z luzami pochwy

Polecane posty

Gość gość
Tak. Przypominam Ci szympansie że to forum dla kobiet.

Gość gość
Gdzie wchodzą nastolatkowie.

Gość gość
gość dziś luźnopeezdne celulitki maja zal do boga, o wiaderka miedzy swoimi nogami oczko.gif Dokładnie i to podobno nasza wina bo nie mamy chuuja wielkości cukini :-P A każda przecież ciasna jak dziewica a nawet bardziej :-P

Gość gość
gość dziś Tak. Przypominam Ci szympansie że to forum dla kobiet. Tak przypominam Ci kuro domowa że na tym forum bardzo chętnie szukacie seksu z przeciwną płcią, wtedy jest wszystko ok :-P Mamy równouprawnienie które owszem jest wam potrzebne tylko wtedy gdy macie jakieś korzyści. Poza tym żyjemy w wolnym kraju gdzie mamy wolność słowa. Masz jeszcze jakieś złote myśli? Może chcesz się pochwalić że jesteś młoda, ładna, inteligentna no i ciasna... Jak każda z kafe.... :-) Bawisz mnie dziecko. :-P

Gość gość
Bo peesda jest rozciągliwa, wiec nawet gruby pindol będzie się ślizgał bez oporu po 10 minutach penetracji. Mały penis? Jak u was zakładkach w pissdzie można, bo jak się popiesci to się wszystko zmieści

Gość gość
Równouprawnienie blabla. Nie chcę bo nie muszę. po co robić konkurencję twojemu wiadru? I tak ja bóg pokaral facetem debilem.

Gość gość
gość dziś Twoj temat świadczy jednak o czymś innym. Jesteś ginekologiem że wykazujesz zainteresowanie tematem luźnej pochwy? Dziwni panowie na kafe smiech.gif w czasie gdy się produkujesz mógłbyś przebolcowac swoją stara. Karyny z kafe wszystkie są pewnie po specjalizacji urolog :-P Może Ciebie bolcują ja się się kocham. Domyślam się nie masz pojęcia czym jest seks z kochającym partnerem. Tylu ich..... :-P

Gość gość
Urocze. Naprawdę. Aż mi łza sie zakrecila w oku.

Gość gość
Najgorsze jest to, że często te tematy o małych penisach, małych cyckach i luźnych pochwach czytają ludzie którzy się nie k***ią i myślą że to na poważnie.

Gość gość
One twierdza ze sa rozciagliwe a nie rozjechane. Co drugiej koło 30 mozna dloń włożyć, zreszta same wkladaja sobie dida wielkosci puszki piwa i dalej sa niby ciasne. Nigdy cos rozciagniete nie wroci do rozmiarow nominalnych, ka da z was niech sobie przypomni jak ledwie wchodzily dwa palce i porowna z tym co jest teraz...

Gość gość
gość dziś Śmiać możecie się faceci z własnej głupoty i zacofania. Tak niewielu na jakiekolwiek pojęcia o budowie pochwy. Większość nawet nie ma pojęcia gdzie szukać punktu G, albo w ogóle o nim nie słyszała.

Gość gość
gość dziś Najlepiej będzie jak zaczniesz od nauki języka ojczystego. ;)

Gość gość
My tylko odpowiadamy na wasze ataki na normalne penisy. Wiemy że nawet małym można sprawić kobiecie przyjemność, ale wy usilnie piszecie że faceci z normalnymi są do odstrzału.

Gość gość
Równouprawnienie blabla. Nie chcę bo nie muszę. lapka.gif po co robić konkurencję twojemu wiadru? I tak ja bóg pokaral facetem debilem. Wypowiedź Twoja świadczy że podchodzisz z nizin społecznych. Zapewne 500 plus to jedyne pieniądze jakie widziałaś. A poziom Twojego Iq jest na żenującym poziomie. Załóż wiadro na głowę będziesz miała dwa...:-P

Gość gość
Tak sie rzucacie jak partner sie onanizuje lub chce anal, a facet woli recznie niz skakać po was przez godz skupiajac sie by mu nie opadł bo ledwie czuje, zreszta wy tez juz niewiele go czujecie. Pora otworzyc sie na drugi otwor lub dka zamizniejszych zainwestowac w plastyke

Gość gość
gość dziś gość dziś Najlepiej będzie jak zaczniesz od nauki języka ojczystego. oczko.gif Dobrze pani polonistko z luźną pochwą :-P A puki co napierniczam w klawisze jak opętany i błędy się pewnie pojawią,nie czytaj jak masz z tym problem. Choć podejrzewam że problem masz z czym innym he he :-P

Gość gość
Nie wysilaj się bo twoje zdanie o mnie mnie nie interesuje. Aczkolwiek lubię poczytać i się pośmiać. Która to już godzina leci hmm... A mogłeś tyle zrobić ze swoją pochwa. Ja to ja jestem wiadrem więc chuj ale ty? Taki intelektualista i znawca narządów płciowych kobiety? Nie wstyd ci zanizac się do poziomu nizin z których pochodzę? Pewnie gdy ci wcisną pincet plus na bachora to weźmiesz z pocalowaniem w d**e ale przecież trzeba rznac antypincetowca bo to modne wśród wyzyn. A teraz w*****iaj bo nudzisz. Idź wsadzac łapę po łokieć w swojo karyne.

Gość gość
gość dziś One twierdza ze sa rozciagliwe a nie rozjechane. Co drugiej koło 30 mozna dloń włożyć, zreszta same wkladaja sobie dida wielkosci puszki piwa i dalej sa niby ciasne. Nigdy cos rozciagniete nie wroci do rozmiarow nominalnych, ka da z was niech sobie przypomni jak ledwie wchodzily dwa palce i porowna z tym co jest teraz... Dobrze masz rację jestem rozjechana i przepraszam za wszystko co pisałam o waszych 14 cm.

Gość gość
Jestem facetem, ale jak czytam wasze wypowiedzi, to za nic bym się do tego nie przyznał. Post powyżej: może też lepiej zacznij od nauki pisania po polsku. :(

Gość gość
Puki puk puk to ty chciałbyś uskuteczniasz ale nie masz z kim tak to już jest gdy analfabeta próbuje pozować na intelektualiste.

Gość gość
Post powyżej : może też lepiej zacznij od nauki pisania po polsku. :(

Gość gość
gość dziś gość dziś Śmiać możecie się faceci z własnej głupoty i zacofania. Tak niewielu na jakiekolwiek pojęcia o budowie pochwy. Większość nawet nie ma pojęcia gdzie szukać punktu G, albo w ogóle o nim nie słyszała Słyszałem problem w tym że nowe badania stwierdziły że nie ma punktu G Więc zanim będziesz kogoś uświadamiać wypadało by się doszkolić:-) Wiem za to że mój kuutas czuje różnice między jedną pochwą kobiety a inną i nie każda jest ciasna. Domagamy się ciasnych wagin mamy do tego pełne prawo :-P He he.

Gość gość
Moja nauka polskiego zakończyła się w szkole podstawowej. Z zadowalajacym skutkiem. A ty smrodzie mnie nie będziesz pouczal bo kokosa w łeb dostaniesz.

Gość gość
Nie no punkt g istnieje, w przeciwnym razie kobiety nie miałyby orgazmu przez punk g.

Gość gość
Dziewczyna przeprosiła, nie wiem po co drążyć temat.

Gość gość
Z wiekiem miesnie pochwy wiotczeja i sa luzne. To samo penis z wiekiem nie stoi tak jak kiexys jest coraz miekszy. Z tym ze im wieksze podniecenie u faceta tym jest lepiej a u kobiwty na odwrot

Gość gość
Bekam 😭

Gość gość
A mi się wydaje ze jestem dosyć luźna , niby nikt mi tego nie powiedział ale takie odnoszę wrażenie

Gość gość
gość dziś Domagamy się ciasnych wagin mamy do tego pełne prawo jezyk.gif He he. X Pomyślałaś kiedyś o czymś innym, niż to czego ty chcesz? gość dziś Moja nauka polskiego zakończyła się w szkole podstawowej. Z zadowalajacym skutkiem. X Tak to widać. gość dziś A ty smrodzie mnie nie będziesz pouczal bo kokosa w łeb dostaniesz. X Za krótki jesteś.

Gość gość
gość dziś Chyba pierwsza mądra wypowiedź w temacie.