Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety z luzami pochwy

Polecane posty

Gość gość
Mona LIsa nieskuteczna. Przerabiano badanie na skuteczne u nierodek. Potem odkladaly.badania na mniejsza pochwa a to.byla macica.

Gość gość
Do czego za krótki? I co? Bo ja fiuta nie mam tylko wiadro przecież. G****o mnie obchodzi co tam widzisz smrodzie.

Gość gość
Nie wysilaj się bo twoje zdanie o mnie mnie nie interesuje. Aczkolwiek lubię poczytać i się pośmiać. Która to już godzina leci hmm... A mogłeś tyle zrobić ze swoją pochwa. Ja to ja jestem wiadrem więc ch*j ale ty? Taki intelektualista i znawca narządów płciowych kobiety? Nie wstyd ci zanizac się do poziomu nizin z których pochodzę? Pewnie gdy ci wcisną pincet plus na bachora to weźmiesz z pocalowaniem w d**e ale przecież trzeba rznac antypincetowca bo to modne wśród wyzyn. A teraz w*****iaj bo nudzisz. Idź wsadzac łapę po łokieć w swojo karyne. Ha ha a jednak miałem rację karyno. 500 plus i pewnie stado Brajanków... To ile tam dostajesz 2000 plus? Ho ho to faktycznie tylko kopulować, pochwy tylko szkoda.... :'( Ale przecież laski z kafe takie ciasne, he he :-P

Gość gość
Zamknij ryj i idź pracować na moje 500 plus frajerze.

Gość gość
"gość dziś Zamknij ryj i idź pracować na moje 500 plus frajerze." X Typowa polka

Gość gość
To se znajdź nietypowo. FRAJERZE

Gość gość
gość dziś Puki puk puk to ty chciałbyś uskuteczniasz ale nie masz z kim lapka.gif tak to już jest gdy analfabeta próbuje pozować na intelektualiste. Bardzo byś chciała być mądrym człowiekiem ale to tylko iluzja. Miałaś prawo milczeć nie skorzystałaś :-P Typowa karyna :-P

Gość gość
Jeszcze tu jezdeź? To nie bonć.

Gość gość
gość dziś Zamknij ryj i idź pracować na moje 500 plus frajerze. Frajera to złapałaś na dziecko :-P Dla ciebie Pan karyno.

Gość gość
Ale luźne pochwy atakują, dostały wścieklizny macicy. Jeszcze trochę a im wypadnie pochwa.

Gość gość
Mnie już wypada nawet o***t i szczęka. Chcesz się pobawić?

Gość gość
gość dziś Zamknij ryj i idź pracować na moje 500 plus frajerze. O typowa matka polka, co niedzielę w kościele, stado dzieci i obok Seba :'( Auto kupione za 500 plus oczywiście nalepka z tyłu na klapie kupione z 500 plus by wszyscy wiedzieli że państwo jadą. :-P:-P Auto to pewnie skoda albo passerati... :-)

Gość gość
Prawda jest taka ze mialem juz dosyc wiadra swojej zony i jej w koncu to wykrzyczalem.od pol roku prawie dziennie posuwam ja w druga dziure lub jedzie mi ustami. Dlaczego taka jest rozlazla?nie wiem,od poczatku taka byla (mam18cm wiec wszystko w normie) po prostu dalem ultimatum,doopa i ssanie albo zegnaj

Gość gość
21:31-macie passata? Wow fajnie:) a nie nazywasz sie przypadkiem Karyna a mąż Janusz?

Gość gość
Kevin. A ja Grażyna. Masz cos?

Gość gość
gość dziś 21:31-macie passata? Wow fajnieusmiech.gif a nie nazywasz sie przypadkiem Karyna a mąż Janusz? To najpewniej Grażyna i Janusz. A karyna to określenie kobiety... Poczytaj kim jest karyna bo to nie imię.. :-P

Gość gość
No pisze żem grazyna.

Gość gość
Skończcie już bo to żałosne.

Gość gość
Ja się dopiero rozkrencam :classic_cool:

Gość gość
Nie wiem czy jest się czym chwalić bo zeszliście do poziomu gimnazjum.

Gość gość
Karyna to Potoczne określenie na patologiczną dziewczynę,kobietę :-P

Gość gość
gość dziś Kevin. A ja Grażyna. Masz cos? A Kevin sam w domu? Może u kochanki... młodsza, piersi twarde.. wagina ciasna to się nie dziwię... :-)

Gość gość
gość dziś Prawda jest taka ze mialem juz dosyc wiadra swojej zony i jej w koncu to wykrzyczalem.od pol roku prawie dziennie posuwam ja w druga dziure lub jedzie mi ustami. Dlaczego taka jest rozlazla?nie wiem,od poczatku taka byla (mam18cm wiec wszystko w normie) po prostu dalem ultimatum,doopa i ssanie albo zegnaj No i taka jest prawda ale jak to napiszesz na forum to ból doopy. Bo facet nie ma prawa wymagać, ma się cieszyć że dostąpił zaszczytu i może wsadzić. To jemu powinno wystarczyć. :-) Tylko kobieta ma prawo mieć wymagania no i oczywiście zawsze jest super ciasna :-P Bardziej nawet od dziewicy :-P:-P Precz z dużymi pochwami! :-)

Gość gość
Skoro one chcą dużych pał to my chcemy wąskich myszek! Nie podoba się? To do zoo.

Gość gość
Chyba ty masz coś z zoo wspólnego skoro lubisz myszki.

Gość gość
Morał z tego taki, nie tylko wielkość pałki ma znaczenie ale i budowa dziurki :-)Mają też znaczenie preferencje. Niektóre mimo że są ciasne szukają z dużym sprzętem a niektórzy mimo że mają pałkę większych rozmiarów szukają kobiet z wąska dziurką. Są i tacy pewnie w większości którym to nie koniecznie przeszkadza że facet ma średniego a kobieta jest luźniejsza. A głosy skrajne są najbardziej widoczne :-)

Gość gość
gość wczoraj Równouprawnienie blabla. Nie chcę bo nie muszę. lapka.gif po co robić konkurencję twojemu wiadru? I tak ja bóg pokaral facetem debilem. Pretensje do Boga że poskąpił Tobie kuro rozumu :-) A do natury że masz luźną pochwe i macica prawie wypada, he he :-)

Gość gość
Ulzylo? To wracaj do roboty i nie pień się tak bo to żałosne.

Gość gość
kobieta z luzami to nie kobieta

Gość gość
gość wczoraj gość dziś One twierdza ze sa rozciagliwe a nie rozjechane. Co drugiej koło 30 mozna dloń włożyć, zreszta same wkladaja sobie dida wielkosci puszki piwa i dalej sa niby ciasne. Nigdy cos rozciagniete nie wroci do rozmiarow nominalnych, ka da z was niech sobie przypomni jak ledwie wchodzily dwa palce i porowna z tym co jest teraz... Dobrze masz rację jestem rozjechana i przepraszam za wszystko co pisałam o waszych 14 cm. Facet jeśli nawet ma większego penisa to i tak woli kobietę z ciasną pochwą :-)ma lepsze doznania.. Kobieta z luźną pochwą nie jest atrakcyjna dla większości mężczyzn bez względu jakiego członka by nie posiadali. Takie kobiety z kiblem między nogami są przegrane, zostaje seks w kiblu w byle jakiej knajpie z byle kim. Często taka nie wie ile zaliczyła faj bo była tak pijana że nic nie pamięta. Nie wie nawet czy była walona w dupaaala czy tylko w swoją rozwaloną poooochwwwwę:-)