Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce mieć 20 letnią dziewczyne

Polecane posty

Gość gość

Mam 32

Gość gość
Jeśli masz kasę to możesz takową mieć. Klient szefa jest ok 60 i też ma "dziewczyne" z tym ze 24 letnią.

Gość gość
Wiedziałem, że taki odpis będzie. Nie mam kasy jak większość ludzi. Ci bez kasy też mają dziewczynę.

Gość gość
Aaaaaaaa ja chce dziewczyne.

Gość gość
Ale gisciu patrz realnie na życie. Co możesz zaoferować takiej dziewczynie. Czym ja zainteresujesz aby się z Tobą umówiłam skoro ma wielu do wyboru do np 35 rz. Masz jakąś fajną pasję która mógłby w ja zaintrygowac. Niektóre w tym wieku patrzą na stabilizację d Faceta. Stała praca, mieszkanie nawet na kredyt, samochód. Jeśli mieszkasz z mamusia to słaby materiał na partnera życiowego. I nawet tu nie chodzi o kasę ale o zaradności. W tym wieku powinieneś osiągnąć już pewna stabilizację życiową.

Gość To_mek
fajnie akurat wlazłem i trafiłem na ten temat dziewczyny proszę napiszcie. Ostatnio byłem w jednym miejscu i spotkałem ją młodą śliczną dziewczynę, bardzo mi się spodobała. Ona jest młoda myślę, że ma ok. 22-24 lata, ja niestety już 32...myślicie, że mam jakieś szanse? wiecie nie chce z siebie robić głupka...32 lata też no wyglądam młodo, ale już pierwsze siwe włosy są niestety zmarszczek nie mam w miarę trzymam się praca, mieszkanie jest nie mam dzieci. Czy młoda dziewczyna może szukać stabilizacji(ja szukam) czy raczej chce sobie poszaleć, dajcie mi jakąś radę nie wiem co robić...

Gość gość
Co Ci szkodzi spróbuj a się przekonasz. Sa rozsądne dziewczyny które szukają prawdziwej miłości a nie bad boyi czy macho sraczo chcących tylko seksu. Większości imponuje stabilizacja myślenie daleko w przyszłość a takich cech nie mają dwudziestoparoletnich facetów. I nie da materialistkami lecacymi tylko na kasę. Po prostu taki facet to dobrze rokuje jako mąż i ojciec przyszłych dzieci.

Gość To_mek
dzięki za radę :)

Gość gość
Czlowieku wiek nie gra roli.To zabobony zazdrosnych lasek. Duzo mlodych dziewczyn woli starszych gosci bo sa wygodnickie. Wystarczy pokazac ,ze cos masz i bedzie z Toba.

Gość gość
Dodam,ze ja mam 38lat ,chodz wygladam na mnieji krece z 21 latka :D

Gość gość
Dam wam rade stulejarze. Kobieta imponuje zaradnosc,hajs i posiadanie czegos. Nie latajcie za nimi a pokazcie,ze cos macie np.Pieniadze,samochody,dobra prace itd. Zakocha sie w trymiga a to dlatego,ze sa wygodnickie.Taka jest natura kobiet czy to stara czy mloda.