Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eks narzeczona

Zemsta na eks narzeczonym

Polecane posty

Gość eks narzeczona

Mam zamiar zemścić się na moim byłym chłopaku. Planuje wyjechać gdzieś i pokazać mu jak dobrze się bawię bez niego w towarzystwie jakiegoś mężczyzny. Pstryknę kilka zdjęć razem z nim i wstawie sobie na fejsa. Chce żeby to wyglądało tak jakbyśmy byli razem.. Myślałam nad zdjęciami na których się przytulamy lub gdzie stoimy razem a ja trzymam w dłoni bukiet czerwonych róż ;-) Co o tym myślicie ?? Może macie jakieś lepszy pomysły by mu dopiec ?? ;-) Mam nadzieje że mój eks nie wyniucha sprawy że to fejk bo to bardzo sprytny chłopak jest :-P

Gość gość
Skoro jest już ex to Ty go nie interesujesz :-)

Gość gość
ja bym miał niezłą bekę z ciebie, co też utwierdziło by mnie w przekonaniu, że dobrze jest, że jesteś już ex. wywoływanie w kimś zazdrości jest chore nawet w związku, a jak już związek zmarł, to narazasz się na kpiny :P

Gość gość
Właśnie, jesli jesteś ex to tylko przedłużasz swoje zaprzeczanie, że go już nie ma z Tobą. On nawet nie wejdzie na twojego fejsa, mścisz się na sobie.

Gość gość
a ja miałbym to w d***e.

Twój ex chyba wygrał życie odchodząc od tak mściwej i zazdrosnej kobiety... Czemu tak, Autorko? Nie lepiej zająć się już własnymi sprawami, popracować nad sobą i poszukać szczęścia z kimś innym? Szkoda czasu na przeszłość, wierz mi. Zamiast ustawek i knucia, lepiej wybierz się na tę wycieczkę i postaraj naprawdę dobrze się bawić, bez byłego w tle.

Gość do autorki eks narzeczonej
A ja wiesz co bym ci zrobił jak byś się mściła na mnie w ten czy inny sposób jak na swoim chłopaku ?? ;-) Wziąłbym ze 20-30par znoszonych slipów i część wrzucił do przeźroczystego worka a reszte zostawił luzem. Napisałbym na dużej tekturce flamastrem "Pierdoliłaś się z moim mężem to teraz pierz jego gacie!!!". Wszystko to bym podrzucił pod twój dom, drzwi nad ranem tak aby sąsiedzi wstając do pracy widzieli i czytali. Jesteś żałosna a twój facet dobrze zrobił się z tobą rozstając ;-)

Gość gość
ale macie pomysły

Znam dużo takich ;-) :-P

Gość gość
17 :23 a nie przyszło ci do głowy ze po prostu te dziewczyny już nie rozpaczaly po byłym ? Ja 2 miesiące później po tym jak mnie zostawił eks poznałam obecnego męża i dziękuję eksowi że odszedł , i to wcale nie z zemsty z nim byłam tak się złożyło po prostu

Ale o czym ty pieprzysz kotku ?? Przeczytaj najpierw dokładnie każdy post po kolei dopiero się wypowiadaj.

Gość gość
Nie każda dziewczyna która znalazła sobie szybko nowego faceta się msci , czasem tak jest ze placzemy 2 miesiące a później przychodzi miłość życia i się zapomina o tym który odszedł

Gość gość
Ale właściwie po co chcesz się mścić? On Ci cos zrobił, zdradził Cie? Jeśli tak to popieram Twój pomysł. Ile czasu minęło od waszego rozstania?

W dalszym ciągu nie rozumiem ?? A co to ma do rzeczy ?? Ktoś tu ma problem ze zrozumieniem wypowiedzi ;-)

Gość gość
eks narzeczona dziś Ale żenada...

Gość gość
gość dziś Też żenuaaa... Po dwóch miesiącach...

Gość śmiech to
zdrowie ;-) :-P

Gość gość
Głupi pomysł, sztucznie to wypadnnie. Jak ktos jest zakochany to nie ma czasu na fejsa

Gość gość
twój ex ma gdzies co robisz i z kim

Gość gość
Dokładnie. Nie warto ;-)