Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ezia

Wymiana matrycy w laptopie jestem laikiem

Polecane posty

Gość ezia

Witam, jak wymienić matrycę w laptopie? pomoże ktoś? :) czy każdy laptop posiada matrycę pod swój model, jak mam znaleźć to w sklepach, jestem całkowitym laikiem w tych sprawach, proszę o pomoc :)

Gość gość
Idż do serwisu sami ci wymienią. Albo kup nowy komp

Lepiej się za to nie brać, jak nie wie się jak wymienić.

Gość gość
lepiej sie za to nie bierz jak nie masz sprzętu i pojęcia o tym oddaj do fachowca zapłacisz za robociznę grosze a zaoszczędzisz sobie nerwów i trudu.

Gość Zaklinowski
Karpik44 już napisał, podlinkował poradnik. Jak mimo to uwazasz, ze sobie nie poradzisz to oddaj do serwisu, ale matrycę polecam kupić samemu bo kupisz taniej niż Ci zaśpiewaja ludzie z serwisu. Tylko musisz kupić dopasowaną do Twojego modelu lapka, możesz na https://www.maxforpower.pl/ znaleźć pasującą.

Gość gość
mozna ten filmik ma napisy polskie trzeba je uruchomic na dole po prawej stronie www.youtube.com/watch?v=DMOjUJIN5yU

Gość ezia
dzięki za pomoc, matrycę już znalazłam na stronie maxforpower, zamówiłam i jak będę już miała to zobaczę poradniki w internecie ewentualnie jak to będzie za trudne to zgłoszę się do serwisu

Gość edziay
Ja na tej stronie właśnie kupowałam matrycę, chłopak mi wymieniał bo się na tym zna, ale mówił, że łatwo to zrobić, więc z każdym poradnikiem laik sobie poradzić powinien :)

Gość johnek

Szukałem właśnie info jak to zrobić, dzięki za namiary do poradników 🙂  ze sklepu maxforpower.pl od razu sobie przy okazji zamówię matrycę bo nawet nie wiedziałem gdzie mogę takie cześci do laptopa kupić.

Gość Kenri
Dnia 5.07.2018 o 16:49, Gość gość napisał:

Idż do serwisu sami ci wymienią. Albo kup nowy komp

No dokładnie. Ja wymieniałem w Galileo na Koszalińskiej. Dostałem gwarancję na nowe części, a laptop teraz chodzi, jak nowy. Sam nic nie rób, bo jeszcze pogorszysz sytuacje.