Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domi 839492

Depilacja nóg .

Polecane posty

Gość Domi 839492

Cześć, mam 15 lat i chciałabym wydepilować sobie nogi. Wiem jednak, że jestem dość wrażliwa na ból... Chociaż jak przyjdzie co do czego to nie jest aż tak źleee. Chciałabym zapytać czy odpowiednio wcześnie zażyta tabletka przeciwbólowa coś pomoże? No bo wiadomo, boleć zawsze trochę musi i będzie, ale czy ta tabletka cokolwiek da? Chciałabym też zapytać o depilację pach, bo myślałam nad tym :P Depilator bardzo dobry już zakupiony jest, tylko teraz do roboty z nim! Poza tym, przeraża mnie jak szybko chodzi nawet na jedynce :P

Gość gość
ja pierdziele, gdzie rodzice...

Gość gość
Prowo.... kup krem do depilacji

Gość Domi 839492
Ale włoski po depilacji kremem szybko odrastają... Pytałam o działanie tabletki przeciwbólowej.

Gość gość
Nie bierz żadnych tabletek. Bez sensu truć się dodatkowo tylko ze względu na depilację. Dasz radę. Odrastają. Ale sposób łatwy i szybki.

Gość Domi 839492
Trochę racja. Ale truć się nie będę, może przez pierwsze 2-3 depilacje? Bo później będą odrastały słabsze i pewnie będzie ich dużo mniej. No jakby w ogóle nie pomagały to po co, ale jakby miało mniej boleć to wezmę, dlatego zadaje te pytanie, bo może ktoś wie lub sam próbował. A czasu nie mam zbytnio, więc wybrałam depilację :)

Gość gość
nie durna, to nie działa.. musiałabys wziac morfine, zwykly apap nie daje rady.