Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet,ktorego odrzucilam zmienil sie o 180 stopni.

Polecane posty

Gość gość

Glownie chodzilo o to,ze nie chcialam z nim pojsc do lozka. Biedny to tak przezywa,ze nie tylko stal sie chamski,ale nieudolnie probuje sie na mnie "odegrac",co mnie w ogole nie rusza,bo jest on mi obojetny.Ale on sobie najwyrazniej wmawia,ze mnie to niesamowicie wk*****a i sie nie poddaje.Gdyby wiedzial,jak sie kompromituje w moich oczach to by sie tak nie zachowywal.Czy miala ktoras z was tez przyjemnosc poznac takiego kretyna ? :D

Gość gość
Ludzie nie zmieniają się o 180 stopni chyba że jakiejś iluminacji doznają

Gość gość
gość dziś Mialam na mysli sposob,w jaki mnie traktuje.

Gość gość
Przecież to jest oczywiste deblko że facet poudaje do 3 miesiecy i bedzie miły czarujacy ujmujący ale straci cierpliwość bo ON TO ROBI BY DOOPCZYC

Gość gość
gość dziś Przecież to jest oczywiste deblko że facet poudaje do 3 miesiecy i bedzie miły czarujacy ujmujący ale straci cierpliwość bo ON TO ROBI BY DOOPCZYC x Tyle to ja tez wiem i prosze nie ublizac :)

Gość gość
My też wiemy.

Gość gość
Ale baby to są tępe, gdyby jego zachowanie nie działało to nie pisalabys o tym tutaj ....

Gość gość
gość dziś Ale baby to są tępe, gdyby jego zachowanie nie działało to nie pisalabys o tym tutaj ... x Pisze o tym, bo dla mnie jest to zenujace i troche nie dowierzam,ze dorosly facet moze byc az tak glupi.

Gość gość
up bo zabawne :)

Gość gość
Podaj jego dane to będzie zabawniej.

Gość gość
A niby inteligentny facet z niego...pozory myla.

Gość gość
Baby się zachowują gorzej i nigdy nie dorastają, a on chciał zwrócić na siebie twoja uwagę co zaowocowało w 100% teraz ty piszes o nim w internecie a ty udajesz bekę Co za żałosne istoty są kobiety, odrealnione umysłowo upośledzone zwierzeta

Gość gość
tak zmienił się ale o 360 stopni.

Gość gość
"on mnie nie obchodzi, ale poprzezywam na anonimowym forum, gdzie mnie nikt nie zna, bo do wspolnych znajomych przeciez nie moge..." :D

Gość gość
zwrocil uwage, niekoniecznie pozytywna. Mnie tez to smieszy, tacy, ktorzy nie robia wielkiego kultu wokol d*****nia i nie podparzodkowuja temu swojego zycia sa rzadcy i z takimi to ja bym mogla pojsc do lozka bo nie sa obrzydliwi.

Gość gość
Cieszę się autorko że możesz chociaż się pośmiać z tego pajacowania. Aż zalosc bierze jak te klempy męskie potrafią się ponizac dla kawałka błony śluzowej

Gość gość
gość dziś Baby się zachowują gorzej i nigdy nie dorastają, a on chciał zwrócić na siebie twoja uwagę co zaowocowało w 100% teraz ty piszes o nim w internecie a ty udajesz bekę Co za żałosne istoty są kobiety, odrealnione umysłowo upośledzone zwierzeta x Nie musze udawac,pisze jak jest-ale niektorzy oczywiscie wiedza lepiej i interpretuja to sobie jak im wygodnie.Napisz moze jeszcze,ze mam zlamane serce i cierpie niewyobrazalne meki haha 🖐️

Gość gość
19:45 nie dla kawalla blomy sluzowej debilko (w ogole co to jest? :O), tylko dla waszej gamety (jajeczka).

Gość gość
To w końcu złość bierze chce się śmiać? Oj baby baby wy to myślcie 10 razy zanim powiecie bo rzyygac się chce na sama myśl o konstruktywnej dyskusji z takimi upośledzonymi babami jak wy, zero logiki, Dno

Gość gość
Ja kiedys bylem słaby, lekko otyły, ulany na twarzy, niemodna fryzura, niemodne ciuchy, tanie perfumy, byłem próżniakiem nadużywającym alkoholu, nigdy nie miałem dziewczyny aż znalazłem taką która mi się spodobała i próbowałem jakoś ją poderwać. Zawsze byłem człowiekiem wrażliwym dlatego podwójnie odczułem to jak mnie potraktowała. W oczach ludzi uchodziłem za gbura ale była to zwykła nieśmiałość, dlatego dziewczyna która mi się podobała postanowiła mnie ukarać za to jaki jestem. Strasznie mnie poniżyła, nie dość że odżuciła w nieeleganckim stylu to upewniła się że dowie się o tym każdy w okolicy, doszło to nawet do mojej matki za pośrednictwem ciotki która dobrze kolegowała się z tamtą dziewczyną. Czułem się strasznie upokorzony, przez kilka tygodni nie mogłem dojść do siebie, wziąć się w garść. Ja wcześniej wspomniałem nigdy przedtem nie miałem żadnej dziewczyny ze względu na moją nieśmiałość, ale po tym incydencie uznałem że już nawet nie chce nigdy z nikim być i tak sobie postanowiłem. Udało mi się jednak ogarnąć się. Zrzuciłem dużo wagi, zacząłem chodzić na siłownię. Wyglądam dziś jak zawodnik mma, mam fryzurę dzięki której dziewczyny zwracają na mnie uwagę, ubieram się w drogie ciuchy i zawsze pachnę perfumami giorgio armani. Zmieniłem się o 180 stopni, z typowego wieśniaka stałem się modelem, najbliższe ciotki patrzą na mnie zazdrośnie szczególnie ta która kumplowała się z tamtą dziewczyną, mama jest niesamowicie dumna z tego jak wygląda teraz jej syn, ciotki przyjeżdżające z daleka nie mogą mnie poznać, bardzo mnie chwalą że wyglądam jak model. Moja pewność siebie osiągnęła zenit, stałem sięduszą towarzystwa, ale nadal duszę w sobie złość wobec kobiet, z powodu tego co mnie spotkało przed laty. Ostatnio widziałem tamtą dziewczynę, po długiej przerwie i nie poznałą mnie, tak się do mnie uśmiechnęła, dopiero jak spojrzałem na nią obojętnym żeby nie powiedzieć pogardzającym wzrokiem rozpoznała mnie i zaczęła się lekko jąkać rozmawiając z koleżanką.

Gość gość
gość dziś "on mnie nie obchodzi, ale poprzezywam na anonimowym forum, gdzie mnie nikt nie zna, bo do wspolnych znajomych przeciez nie moge..." smiech.giflapka.gif x Oj taaaak przezywam,ze az...pekam ze smiechu :D

Gość gość
Pękasz ze śmiechu a wyglądasz przy tym żałośnie, jak każdy pustostan płci żeńskiej która sama nie wie co gada

Gość gość
19:54 smiech jest najczestrza reakcja stresowa. :)

Gość gość
gość dziś Pękasz ze śmiechu a wyglądasz przy tym żałośnie, jak każdy pustostan płci żeńskiej która sama nie wie co gada x Nooo tak nie wiem,ty przeciez wiesz lepiej ekspercie od siedmiu bolesci ;)

Gość gość
Oj haha :D Zaraz beda mi probowali wmowic,ze jestem nieszczesliwie w nim zakochana,tylko jeszcze o tym nie wiem ;) :D

Gość gość
Nie jesteś zakochana Jesteś po prostu głupia ciipą bez intelektu

Gość gość
gość dziś Nie jesteś zakochana Jesteś po prostu głupia ciipą bez intelektu x Oho,juz zaczyna sie ublizanie :)

Gość gość
Kim w takim razie jest facet który czyta babskie żale na forum dla nich? Nie odpowiadaj

Gość gość
Nie ubliżam tylko pisze ci prawdę, jesteś głupia ciipą i tyle. Wiem, że mam racje i ty tez wiesz, ale będziesz pisać swoje. A rechoczace baby to tylko kijem pjerdolnąć

Gość gość
O teraz mi bedzie probowal wmowic,ze jestem tepa :) Frustracja siega zenitu :D