Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czym może być spowodowany taki stan?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Ostatnio prowadzę dość nieregularny tryb życia chodzę późno spać wstaje w środku dnia jem coś na mieście albo nie jem wcale i dopiero wieczorem się objadam. Wczoraj mało jadłam łącznie może miseczkę zupy a na noc bułkę z maca i trochę popilismy z rodzina ale nie za duzo. Dzis wstaje ale zero kaca nic czułam się okej ugotowalam spaghetti ze świeżych produktów i po około dwóch godzinach czyli mniej wiecej o 18 zeobilo mi sie jakos dziwnie niedobrze. MUSZE DODAC ZE OSTATNI RAZ WYMIOTOWALAM 9 LAT TEMU I NAWET GDY JESTEM CHORA CZY PRZESADZE Z ALKOHOLEM TO NIGDY MI SIE TO NIE ZDARZYŁO. Ciągle miałam w brzuchu takie uczucie jakby kurczyl mi się brzuch jednoczesnym głód i nasycenie nie wiem jak to wytłumaczyć. Poszlam do toalety i włączył mi się jakis dziwny slinotok jakbym doslownie miała w ustach wodę z solą. Pierwszy raz miałam coś takiego. Okropnie chciało mi się wymiotować i miałam takie odruchy ale nie zwymiotowalam teraz nadal jest mi nie tak jak trzeba co to może w ogóle być? I czym to jest spowodowane?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować