Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestabilna27

On ma żone....

Polecane posty

Gość niestabilna27

Zerwał ze mną chłopak i przeżywałam to mocno, nawet teraz zdarza mi się płakać. Przyznam, że jestem niestabilna. Na mojej drodze pojawił się starszy ode mnie facet. Może nie jest atrakcyjny, ale nadrabia charakterem i mimo że znamy się krótko, on świetnie potrafi zanalizować moje myśli. Ogólnie wspiera mnie, pociesza, rozmawia ze mną godzinami i w pewnym momencie wyznał, że zakochał się we mnie i nie chce niczego żałować w życiu dlatego przyznaje się do swoich uczuć i... przyznał, że ma żonę. Mogę przyznać, że polubiłam go, ale ta informacja.... to był szok. Nasza relacja to tylko słowa, ani razu się nie dotkneliśmy. Nie wiem czy jest to szczere, czy to jakaś manipulacja znudzonego mężczyzny. Jeszcze większym szokiem było to jak powiedział, że kocha mnie i swoją, żonę i że to dowód, że ludzie mogą kochać więcej niż jedną osobę. Nie wiem co mam o tym myśleć. Mówi mi, że chce ze mną być, ale do niczego mnie nie zmuszać nie chce. Chce on relacji nawet jeżeli ona by sie opierała tylko na przytuleniu i piciu wspólnie kawy. Jak już wspomniałam, jestem niestabilna, mężczyzni zawsze mnie zdradzali (zawsze byłam w długoletnich związkach i w końcu się mną nudzili), chcę przestać być naiwna i stać się bardziej egoistyczna. Mężczyzni niszczą takie osoby jak ja. Szczerze pisząć, chcę się z nim spotykać, ale nie jestem pewna czy poszłabym o krok dalej, czyli kontakt fizyczny. Po prostu zwykłe spotykanie się na kawe lub wspólna podróż. Mimo że mój niestabilny zraniony umysł mówi abym stała się mega egoistką, to nadal mam przejawy rozsądku, który mówi mi abym się w to nie mieszała, że mimo wszystko jest to obrzydliwe nawet bez kontaktu fizycznego. Szczerze pisząć nawet oskarżam go o manipulacje, ale potrafi się obronić. Jaka jest wasza opinia na ten temat? Jeżeli zerwać z nim kontakt to w jaki sposób?

Gość gość
jestes rozwodka///

Gość gość
Szanuj siebie to inni też cię będą szanować.

Gość gość
malo kto zasluguje na szacunek,. ludzie to klamliwe k****y

Gość gość
i co spotykasz się z nim ?dzis pewnie spotkalas ?

Gość gość
ha ha tylko patrzeć jak będzie cię za chwilę ry/pał :D od razu się ustabilizujesz :D

Gość gość
Szuka kochanki i koduje Cie zebys nie chciala nic wiecej. Jesli byloby tak jak mowi to poznalby cie z zona i przedamstawil jako kochanke ktora kocha