Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość12345678901234564800

Prawa do dziecka

Polecane posty

Gość gość12345678901234564800

Witam. Mam pytanie czy ktoś był w podobnej sytuacji. Ostatnio przyjechały do mnie panie z opieki. Powiedziały mi , że ktoś na mnie doniósł ,że zostawiam dziecko same w domu, że na nie krzyczę, że źle się nim zajmuje i nawet, że źle się ubieram. Co oczywiście nie jest prawda bo nigdy nie zostawiła bym dziecka samego w domu a krzyczeć też na nią nie krzyczę. Powiedziały mi,ze napisały pismo żeby przyznali mi kuratora na dziecko i w październiku mam sprawę w sądzie o prawa do dziecka. Czy jest możliwe to ze sąd odbierze mi prawa. Do tej pory nikt nie miał do mnie problemu a tutaj od razu takie coś. Moje dziecko nie chodzi głodne ani brudne, nie zostawiam jej bez opieki , sprzątam, gotuje obiad codzienne , według mnie zajmuje się dzieckiem jak normalna matka . Nie mam żadnych uzależnień. Nie pije alkoholu wcale. Na ulicy też nie stoję. Nie bije dziecka ani nie zmuszam jej do niczego. Panie z opieki w ogóle nie chciały tego słuchać bo dla nich ważniejsze są donosy niż To co ja mówię i to jak się zajmuje dzieckiem. Pytam czy mogę przegrać tą sprawę bo wiem że opinia z opieki będzie się liczyc bardziej niż moje wytłumaczenia. Nie mam tyle pieniędzy żeby wydawać na adwokata.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować