Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dziecko woli babcie ode mnie

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tak się dzieje? Babcie widuje w weekendy. Na codzień jestem tylko ja i mąż. Dużo spędzam z nią czasu, codziennie wychodzimy na dwór, bawimy się. Ostatnio to czuję się jakbym była tylko od karmienia, przewijania i uaypiania. Dziecko ma prawie rok.

Gość gość
To nieprawda, czasem tak sie moze wydawac , ale uwierz ze woli Ciebie po stokroc.

Gość gość
No nie wiem, jak ona przyjeżdża to traktuje mnie jak powietrze

Gość gość
To nie zapraszaj babci. Co weekend to chyba trochę za czesto.

Gość gość
Ciebie ma codziennie. Babcie tylko w weekend. Skoro babcia przyjechała to zajmij się w ten dzień sobą. Wyjdź z domu. Niech babcia nakarmić i przewinie. Zobaczysz jak bedzie się cieszyć jak wrócisz po kilku godzinach.

Gość gość
Autorko - to jest inna milosc:-) nie badz zazdrosna.

Gość gość
Mój do roku był taki, że kto by go zabrał to był zadowolony. Ale mi to akurat nie przeszkadzało. Teraz ma 2 lata i jak cokolwiek się dzieje to biegnie do mamy:). Ale sam z siebie przyjdzie przytulić się od święta, a jak poprosić Go o buziaka to nadstawi czoła

Gość gość
Tak to jest jak wam babcie dzieci niańczą. Wychowanie to rola rodziców a nie dziadków.

Gość gość
Autorko. Proszę nie mysl tak. To tylko dziecko i na pewno kochać cię nad życie. Ale ma cię na codzień, a babcia jest tylko w weekendy wiec chce się nią nacieszyć bo wie ze niedługo pojedzie. A to ze jest akurat skupione na babci nie znaczy ze cię nie kocha albo woli babcie od ciebie.

Gość gość
Moje dzieciaki jak widza babcie to jest zabawa na 102. Ale tak powinno byc. Ile można sie z mama bawic :)

Gość gość
To dobrze. Spokoj przynajmniej

Gość gomyszść
moim zdaniem przesadzasz.Ona ma Ciebie na codzien babcia jest od rozpieszczania.Kocha ją ale nie zastapi jej mamy.Nie bądz niepotrzebnie zazdrosna.Inna sytuaja by byla gdyby babcia byla na codzien i wtedy ona bardziej lgnęla do babci.Ale tak to mozesz byc calkiem spokojna ;)

Gość gość
11:20 moja mama nie nianczy właśnie wcale. Czasem się pobawi i tyle. No mam nadzieje ze to się zmieni. Jestem trochę zazdrosna, a mama przychodzi bo mieszka niedaleko.

Gość gość
Bym jej wciskala ciagle dziecko. Zazdro