Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sebastian Fabijański czy Piotr Stramowski? Wygląd i wywiady

Polecane posty

Gość gość

Ja wybieram Sebastiana. Niesamowicie wrażliwy i inteligentny facet, wyróżniający się spośród innych. I taki wycofany, ja też taka jestem. Wygląd spoko, nawet bardzo, a te oczka są słodkie. Niestety, nie dla psa kiełbasa, obaj panowie zajęci, powybierali aktorki, jeden 5 lat starszą a drugi 10. Też mnie to dziwi. Stramowski wydaje się być zbyt pewny siebie, ale to może być złudzenie bo on się wkurza na te całe media.

Gość gość
Ojezu ale ci sie nudzi. Serio wnikasz tak ?

Gość gość
No co, podobają mi się. Pomarzyć każdy może.

Gość gość
Z wyglądu 2 ale ten 1 wydaje się być ciekawszy.

Gość gość
Olga Boladz mi osobiście wydaje się brzydka i odpychajaca. Warnke spoko. Ale dziwią mnie ci ludzie, niejedna piękna, mądra, młoda dziewczyna by ich chciała a oni powybierali stare rurska a Fabijański jeszcze brzydką. Obaj poznali je grając w filmach. Wychodzi na to że aktor to niebezpieczny zawód gdzie można się ciągle zakochiwac

Gość gość
Olga brzydka. Ta blondyna co grala taka glupia to ma twarz jak szczur a jak krzyczy albo placze to wyglada jak osiol. Do tego pakera to pasuje rola takiego glupka raczej. A dygantowa i rola terrorystki w ogole pomylona.

Gość gość
Chyba szczurzej mordy nie uswiadczylas w swoim życiu jeśli dla ciebie warnke tak wygląda.. Starsze kobiety są dla facetów bez kompleksów ale u nas jak zwykle ciemnota umysłowe i brak zrozumienia że nie każdy musi lecieć na jeden i ten sam typ. Śmieszy mnie ta zasciankowosc.

Gość gość
Kozuchowska mi sie teraz nie bardzo podoba. :/ te wlosy, kolor... nieeee

Gość gość
Tak, a młodsze są dla facetów z kompleksami? Na bank, to rownoznaczne. Idiotka...

Gość gość
Najczęściej tak właśnie jest idioto. Dzidzia dziadzia i młodsza o 30 lat siksa która pompuje ego. Lubisz ludziom do łóżek zaglądać co?

Gość gość
Nie chodzi mi o przeginki w drugą stronę. Chodzi o to że zamiast wziąć kogoś w swoim wieku lub ciut młodszą tak do 5 lat, to biorą starsze kobiety nawet i o 10 lat. Nie rozumiem ale nie muszę. To właśnie tacy maja jakieś braki

Gość gość
Mnie zawsze zastanawiało co trzeba mieć pod czaszką, zeby rozkminiać czyjeś życie. No rozumie, przystojny - może się podobać. Ale Krytykowanie że "wybrał starą rurę", "Bołądź brzydka" "Wygląda jak szczur" - to tak trochę nie halo. Grunt, ze wy panienki jak miss świata wyglądacie, jesteście piękne, macie idealne ciało i 22 lata na wieki. A wasze misie - cóż cud, miód i malina.

Gość gość
10:25 Ale on chciał taka i co mu zrobisz? Co cię to interesuje w ogóle? W każdym doszukujesz się braków bo odstaje od większości? To dopiero ograniczenie umysłowe.

Gość gość
Podoba mi się po prostu on i żałuję że nie jestem w środowisku aktorskim i nie byłam kiedy był sam. A przed Boladz był 7 lat sam.

Gość gość
Sebastian fajny, mądry, wrażliwy i wyjątkowy ale trochę te jego oczy i ten jego wewnętrzny świat wydaje się być przerażający. Powiedział że potrzebuje dużo przebywać sam, stąd może z aktorka mu wyjdzie bo ona to zrozumie jako artystka.

Gość gość
Ale rozkminka. Ja prdl. Tak jak w podstawowce: czy wolisz blondyna z serialu X czy tego bruneta z Y.

Gość gość
Fabijański fajny, a ten drugi nigdy mu się nie podobał. Pierwszy raz zobaczyłam fabiana w Belfrze i oderwać wzroku nie mogłam. Ma dyskusyjną urodę, ale oczy i głos.... Ma w sobie to coś. Bołądź ładna i super zatańczyła na rurze kobietach mafii

Gość gość
Dla mnie Sebastian ale to dlatego że znam go b dobrze od małego a ten drugi taki laluś nie widzi mi się wogole. Za to Szymon Bobrowski widzi mi się bardzo.

Gość gość
Znasz go od dziecka? Zawsze był takim samotnikiem? A co do Boladz to naiwniary z Was. Ona miała dublerke do tej sceny.

Gość gość
Ta Boladz srednia. Ten glos i mimika takiej dziewczyny ze wsi ale moze o to wlasnie chodzilo. Reszta okej :)

Gość gość
Podoba mi się po prostu on i żałuję że nie jestem w środowisku aktorskim i nie byłam kiedy był sam. A przed Boladz był 7 lat sam. xxx a pomyślałaś, ze nawet jak był sam to mógłby nie chcieć w tobie zamoczyć, może woli mądrzejsze, z ciekawszym charakterem, osobowością, dojrzalsze emocjonalnie?

Gość gość
Zachowujecie się infantylnie. A ta z 10:34 to bije wszystkie na głowę. Załujesz, że nie byłaś w środowisku aktorskim? Zadużyłaś sie w obrazie człowieka, którego zupełnie nie znasz. Bo jak możesz poznać po kilku wywiadach i GRZE aktorskiej. Skąd wiesz jaki jest na prawdę. Przed kamerami łatwo mu udawać - to jego zawód. Ile ty masz lat? 15?

Gość gość
Ona jest jakas chora psychicznie. Bujnelas sie w jakiejs postaci filmowej ?

Gość gość
13:50 Nie znasz mnie, właśnie ze mam ciekawy charakter, jak słucham tego jak i co on mówi w wywiadach to słyszę dokładnie że on ma identyczna filozofię życiową i podobny problem co ja, a takich facetów nie ma wiele. Uważam, że po obejrzeniu 20 wywiadów można już uznać czy ktoś jest wartościowy, czy nie. A Wy sobie plujcie jadem, nie mówię że się zadurzylam ale ze mi on w jakiś sposób imponuje i podziwiam go, czyli de facto jestem zauroczona. A Wy jesteście jakieś chore, atakujecie za darmo.

Gość gość
Nie rozumiem też na jakiej podstawie pluskwa powyżej tak się ciska i pisze mi aluzje że nie mam ciekawego charakteru, dojrzałości etc. Lasia, nie znasz mnie, nie widziałaś, nie masz o mnie zielonego pojęcia a ocenianie kogoś po tym, że założył specyficzny temat na forum które z założenia jest po to, by pisać co się tylko chce, jest chore. I to ty jesteś chora i zachowujesz się jak gimbaza, ja zapytałam którego wolicie ale wy nie rozumiecie totalnie nic, wiadomo że wam wystarczy Miecio na kanapie.

Gość gość
właśnie ze mam ciekawy charakter, jak słucham tego jak i co on mówi w wywiadach to słyszę dokładnie że on ma identyczna filozofię życiową i podobny problem co ja, xxxx a może on nie chce być z kimś takim samym jak on?

Gość gość
Nie rozumiem też na jakiej podstawie pluskwa powyżej tak się ciska i pisze mi aluzje że nie mam ciekawego charakteru, dojrzałości etc. no naprawdę ciekawe na czym polega ta twoja interesująca osobowość? Ktoś ci to potwierdził, czy sama tak o sobie lubisz myśleć?

Gość gość
Ja nie znoszę ludzi podobnych do mnie z charakteru, a już zwłaszcza w potencjalnym parterze takie cechy mnie odrzucają i drażnią.. Tych panów akurat średnio kojarzę, ale te aktorki, to ładne kobiety, mogą nie być w czyimś guście, w moim średnio, co nie zmienia faktu, że są atrakcyjne. Uroda, to kwestia gustu, a do tego jest to tylko pewna baza dla rozwoju znajomości.

Gość gość
Bołądź jest atrakcyjna? Koło ładnej twarzy to ta jej facjata nawet nie stała. Zęby jak koń, cała brzydka jest. Mówić o niej ze jest atrakcyjna to obraza atrakcyjnych kobiet. Np. Pauliny Sykut-Jezyny czy Beaty Tadli

Gość gość
Bołądź jest atrakcyjna? Koło ładnej twarzy to ta jej facjata nawet nie stała. Zęby jak koń, cała brzydka jest. Mówić o niej ze jest atrakcyjna to obraza atrakcyjnych kobiet. Np. Pauliny Sykut-Jezyny czy Beaty Tadli x No jak widać dla niego jest atrakcyjna. Atrakcyjność to pojecie względne.