Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słyszałyście, zmarła przedszkolanka we Wrocławiu dziecko zaraziło ją meningokoke

Polecane posty

Gość gość
Ciekawe czy znajda matke i dziecko odpowiedzialne za to...

Gość gość
To bujda.

Gość gość
jaka bujda co mowisz?

Gość gość
gość dziś Ciekawe czy znajda matke i dziecko odpowiedzialne za to... x A może była po prostu w zeszłym tygodniu na dyskotece?

Gość gość
Każdy z nas jest Sam odpowiedzialny za swoje zdrowie. Bakterie są wszędzie cały czas, to od stanu naszego organizmu zależy czy się zadomowią czy nie.

Gość gość
Powinni matke tego dziecko niezaszczepionego oskarżyc o morderstwo.

Gość gość
A zapłacisz za to szczepienie skoro oskarzasz matkę że nie szczepila Mogła szczepic na zwykłe szczepionki A ta jak na razie jest płatna

Gość gość
gość dziś Powinni matke tego dziecko niezaszczepionego oskarżyc o morderstwo. x Kolejna idiotka, która guzik wie o zarazkach. To niezaszczepione dziecko kretynko jeśli jest zarażone, to prawdopodobnie teraz jest ciężko chore. A może zaraziło ją właśnie dziecko nieszczepione? A może zaraziła się na dyskotece? 1/5 chorych to nastolatki.

Gość gość
14.07- jesteś szczepiona? Bo meningokoki nosi każdy z nas, kwestia tego, czy się uaktywnia, więc to nie wina jakiejś matki, która nie zaszczepila dziecka, tylko nieszczęśliwy zbieg okoliczności i żeby nie bylo, ze jestem przeciwko szczepieniom- moje dziecko ma wszystkie

Gość gość
Zazraziło je dziecko, które ponoć same jest w stanie krytycznym, tak piszą na facebooku. To wina wszystko matki dziecka, moze specjalnie nie zaszczepiła aby się pozbyć....?

Gość gość
Przecież na meningokoki to jest nieobowiązkowe szczepienie.

Gość gość
nie ma mowy o chorym dziecku z tego przedszkola, dzieci, które miały z nią kontakt mają udać się do lekarza poza tym, nosicielem sa też osoby szczepione niestety moje panie, można nie mieć objawów i zarażać, wystarczy mieć je w organizmie, wiec nie plujcie tu jadem, a zajmijcie się obiadem

też uważam, ze to jest ryzyko dla tych zaszczepionych i do żłobka, przedszkola, szkoły, pracy z dziećmi, kobietami w ciąży, powinno się pokazywać zaświadczenia o szczepieniach przebytych. Syn mój nigdy źle nie znosił szczepień. Tydzień temu miał własnie na błonice, tężec krztusiec i nawet po dziecku nie było widać grymasu na twarzy. Łagodnie i z uśmiechem mu minął ten dzień.

Gość gość
...a ja słyszałam, że to wymyślona historia firm farmaceutycznych, bo szczepionki na meingokoki nie schodzą jak powinny :o

Gość gość
To jak twoje dziecko niezaszczepione zachoruje to nie masz prawa leczyć! Sczepionki muszą byc obowiązkowe!!!