Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kazal mi sie wyprowadzić

Polecane posty

Gość gość

Już się pogubilam, składamy się z facetem na mieszkanie, ja daje 700 on 850 zł. Mieszkam u niego, w jego wlasnociowym domu. Rachunki plus jedzenie tak to miało wyglądać. Jednak on przyszedł do mnie żebym zapłaciła jeszcze 250 na kolejne rachunki i on da tyle samo. Za ta wspolna kase nie kupowalam nic sobie, tylko jedzenie. Dlatego zdziwiłam się, bo za kilka dni miałam robić przelew, trochę się poklocilismy. Zarabiam duzo mniej niż on. Stwierdzil że skoro nie chce to on zapłaci sam za wszystko, nie odzywał się do mnie przez 2 dni. A następnie w trakcie kłótni wyrzucił mnie za drzwi, pojechałam do siebie. Wróciłam po kilku dniach on stwierdzil, że chce się rozstać, że mam się wynosić z jego mieszkania, on nie będzie mnie utrzymywał. Zaczal mi wyliczac, ze nie złożyłam się z nim na meble, że tylko kasa mi w głowie. Nie wiem co robić? To ja przesadzilam czy on?

Gość gość
Nie przeprasza mnie za to wyrzucenie mnie za drzwi jak śmiecia. I to wszystko za pieniądze. Nie utrzymuje mnie, pracuje. Twierdzi, że nie będzie z nikim kto się kłóci o pieniądze. Tylko, że to on to robi.

Gość gość
Czy wy też klocicie się aż tak o pieniądze?

Gość Teppic   No1
U mnie są dwa konta, ale absolutnie nie śledzimy, kto za co płaci. Kasa jest wspólna.

Gość gość
anal uratował by sytuację

Gość gość
Co zrobić? To ja przesadzilam czy on ma rację? Już się polubiłam,on zachowuje się jakbym TP ja to skrzywdziła.

Gość gość
moim zdaniem nie chce juz z toba byc a ta sytuacja byla tylko pretekstem zeby sie ciebie pozbyc dlugo razem mieszkacie? to pierwsza taka akcja?

Gość gość
Moim zdaniem on ma racje, a ty pijawo lecisz na kase! :)

Gość gość
Nie pierwsza, zawsze po klotniach mówi żebym się wyprowadzila. On mi nic nie kupuje, za wszystko place sama, nawet za wspólne wakacje. 1 na 3 lata dał mi prezent na urodziny. Sam ode mnie bierze wszystko chętnie, choć zdarza mu się nawet marudzić, że coś mu się nie podoba i muszę chodzić wymieniać.

Gość gość
niech sie wali pieprzony dusigrosz i naciągacz :O czy ten człowiek ma w ogole jakis honor?

Gość gość
Nie wiem, uważa że mam płacić i koniec.

Gość gość
Kopnij go w zad. Najwyzsza pora

Gość Karola3333
Szkoda Twego życia.traktuje Ciebie jak śmiecia, a nie partnera.uciekaj i nigdy nie wracaj do niego.ile on ma lat?

Gość gość
a co z tą forsą, którą wplacalas na mieszkanie? zajumał?

Gość gość
Chcesz byc z nim dla niego czy by sobie za free pomieszkac? Skoro wyszedl dodatkowy rachunek za prad czy wode powinnaś polowe zaplacic. Co to za argument ze mniej zarabiasz? Jesli wynajmowala byś komus mieszkanie to czynsz dostosowywala bys do wyplaty wynajmujacego? Dlaczego dla kobiet bycie razem jest rownoznaczne z dokladaniem do jej utrzymania?

Gość gość
Kopnij go w tylek dobrze Ci radzę. Albo gość ma problemy emocjonalne, albo to wymówka żeby Cię rzucić, tak czy siak zwiewaj. On się nie zmieni. Może być tylko gorzej

Gość Pomponikrozowy
Autorko, Straszne rzeczy piszesz. On Cię wyrzucił z domu, a Ty wróciłaś? On jest śmieciem a nie mężczyzna i nie ma pojęcia, co to jest miłość, opieka nad kobieta i dbanie o nią. Jeśli zarabia więcej powinien opłacać wszytkie rachunki a Ty możesz się dokładać do jedzenia czy jakichs rzeczy do domu, ale na zasadzie dobrowolności i własnego wyczucia. Jego zachowanie wola o pomstę do nieba, ale Ty nie jesteś lepsza, bo dajesz się tak traktować. Olej temat mebli itp i się jak najszybciej uwolnij od debila. Miej honor! I niczego mu nie wyjaśniaj, bo nie jest tego warty.

Gość gość
Normalny facet ktory nie ma zamiaru utrzymywac nikogo. Ktora z was glupie babska przyjela by faceta pod swoj dach za free? Albo za marne grosze. Placicie 1000 czynszu wspolokator placi 500. Taka to milosc z waszej strony tylko wtedy jak macie kozysci materialne, jak macie tyle samo wydac jak byscie mieszkały same to juz ailowiu sie konczy, nie wazny mężczyzna u boku tylko koszty

Gość gość
Piêrdolone materialistki pijawki.

Gość gość
Czytam i oczom nie wierzę, to musi być prowokacja, bo jak możliwe?! on kazał ci sie wyprowadzić, a ty jeszcze tam jesteś???!!! Wyszłaś i wróciłaś??!! na oczy by mnie nie zobaczył

Gość gość
Tak zwiewaj i szukaj frajera jak reszta kobiet by cie utrzymywal a ty odplacisz mu fochem i blokada d**y

Gość gość
Coraz wiecej mężczyzn jest za rownouptawnieniem i bardzo dobrze, o to walczycie :)

Gość Ana 345
On Cię nie kocha i zupełnie mu na Tobie nie zależy.:-( Traktuje Cię jak śmiecia a Ty wracasz do niego i się przed nim płaszczysz... Dziewczyno miej honor i szacunek dla samej siebie. Kopnij go w cztery litery i zapomnij o nim. Tak miłość nie wygląda, zapewniam Cię...

Gość gość
Ana 345 dziś - i to jest najmądrzejsza wypowiedź i jednocześnie odpowiedź dla Ciebie. I ja się z nią zgadzam w stu procentach - tak miłość nie wygląda. Przeczytaj to dwa razy i wyciągnij odpowiednie wnioski - mam nadzieję, że jedyne słuszne... Pozdrawiam

Gość gość
Beznadziejny facet. Wyswiadczyl ci przysluge zostawiając cie. Znajdziesz normalnego uczciwego a on dopiero sir przekona co to materializm

Gość gość
Dostał ode mnie ponad 4tys zł na pomoc w spłacie kredytu. W trakcie jeden ze sprzeczek kiedy mnie wyganial powiedziałam,że ma mi je zwrócić, oddał mi je tzn rzucił mi je. Po czym po 2 dniach zabrał dla siebie. Teraz sytuacja się powtórzyła, i powiedzialam mu że mi je zabrał, ukradł, przywlaszczyl sobie. Na co powiedział, ze za to że nazwałam to złodziejem nie odda mi ich wcale i założy mi sprawę w sądzie za zniesławienie. Więc panowie którzy tak plują jadem, opanujcie sie, nigdy w niczym mnie nie sponsorowal, a rozliczał co do grosza.

Gość gość
Miej honor, wyrzucił to nie wracaj. Nie ma czego żałować.

Gość gość
Dlaczego gnoju niewychowany kobietom wydaje sie, ze facet ma doplacac? Bo my z was żadnych korzyści nie mamy. Jak kobieta dobrze zarabia i ma mieszkanie to najczęściej nie ma faceta bo na co jej taki gnoj? Lżej kobiecie żyć samej. Za parenascie lat tak to wlasnie bedzie. Kobiety samowystarczalne i faceciki na garnuszku mamusi j****e skapce i niezdary. Jedyne po co kobiety potrzebuja facetów jak nie dla hajsu to dla seksu i dzieci. Jestescie dla nas balastem

Gość gość
Kopnij w dupę tego idiotę póki nie jest za późno. Jak ty sobie wyobrażasz wspólne życie z kimś takim? Np na wychowawczym, albo gdybyś się (odpukać) rozchorowała i nie mogła pracować? Też by cie wywalił z mieszkania bo byś mu pieprzonych siedmiuset złotych nie zapłaciła? Co za żałosna menda...