Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kazal mi sie wyprowadzić

Polecane posty

Gość gość
Czy on spłaca kredyt za ten dom?

Gość Teppic   No1
@ "Bo my z was żadnych korzyści nie mamy. " Patrz, frajerze w spódnicy, jakoś nie przeszkadza wam to szukać "drugiej połówki" :D Normalnie oburzał bym się na takie prymitywne generalizowanie, ale robisz to w takiej ilości, że nie widzę cię jako osoby, którą warto doedukować. "Lżej kobiecie żyć samej. " I vice versa, wierz mi.

Gość gość
to czego płaczesz synek.Mnie też lżej, mam mieszkanie, dobra pracę i dużo mniej problemów, jak użerałam się z polskimi januszkami biznesu.Wreszcie czuję ,że żyję.Poza tym facet poniżej doktoratu u mnie się nie liczy.A teraz się plujcie polskie gnomy nieudacznicy

Gość gość
gość wczoraj Dostał ode mnie ponad 4tys zł na pomoc w spłacie kredytu. W trakcie jeden ze sprzeczek kiedy mnie wyganial powiedziałam,że ma mi je zwrócić, oddał mi je tzn rzucił mi je. Po czym po 2 dniach zabrał dla siebie. Teraz sytuacja się powtórzyła, i powiedzialam mu że mi je zabrał, ukradł, przywlaszczyl sobie. Na co powiedział, ze za to że nazwałam to złodziejem nie odda mi ich wcale i założy mi sprawę w sądzie za zniesławienie. Więc panowie którzy tak plują jadem, opanujcie sie, nigdy w niczym mnie nie sponsorowal, a rozliczał co do grosza. xxx I TY PO CZYMŚ TAKIM DALEJ Z NIM JESTEŚ???