Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka w pracy dogryza mi

Polecane posty

Gość gość

Że facet mnie zostawi Że na co mi taki duży telefon Że dlaczego nie mam ślubu Oszczędzaj nawet na telefonie wysyłając płatne smsy do radia Zet Ciągle chce ode mnie telefon bo ja mam darmowe minuty, ona nie bo ma 0 na karcie :D Obgaduje Nazywa zasrancem Ma 52 lata :(

Gość gość
wytarmoś jej pussy

Gość gość
Widocznie z niej jakiś mentalna kupa, życiowy przegryw. Ignoruj ją maksymalnie, jej docinki zlewaj, w ogóle na nie nie odpowiadaj.

Gość gość
Biedna robaczka:( facet, który ją zdradza na potęgę, nie kocha, może ja zostawić, co za tragedia:(

Gość gość
zazdrosci to i dogryza. olac zlosliwe babsko.

Gość gość
Nie zadawaj się z hołotą, której nawet nie stać na abonament. Przecież to kpina. Telefony na kartę mają małe dzieci, bo wtedy można kontrolować z wydatkami, ale żeby dorosła, stara baba? Ma 52 lata, pracuje i telefon na kartę. Łżesz jak pies, za przeproszeniem psa :-) Jak dogryza to się odgryź :-) A poza tym nie opowiada się w pracy szczegółów ze swojego życia. Nie powiedzieli ci o tym przy rekrutacji?

Gość gość
Są takie pigułki nazywają się : weź nie piertol ,podaruj koleżance może jej przejdzie.

Gość gość
Fajna praca, że się rozmawia o pierdołach :-)

Gość gość
Ja mam 38 lat i tez telefon na karte, w czym problem? ;) Dodam, ze to iphone kupiony od reki za gotowke :)

Gość gość
Na pewno to zazdrość, tylko o kogo? O nią czy o niego? ;) Ciągle nic przemadrzaly człowieku nie rozumiesz. Kiedy zaczniesz słychać? Dokąd zaprowadziło ciebie lekceważenie rad i kierowanie się swoją "madroscia"?

Gość gość
współczuję z całego serca takiej koleżanki

Gość gość
Sexu nie uprawia bo wnuk do niej przychodzi więc śpi z nim w łóżku, ma hemoroidy do chirurga nie pójdzie. Do ginekologa od lat nie chodzi, sexu nie uprawia od lat chyba .. Ja mam 40 lat.. Plotkara, ciągle o coś pyta, szpieguje

Gość gość
Masz autorko problem , naprawdę:-(

Gość gość
Ja mam Huawei mate lite 10 i nielimitowane rozmowy i 25 GB internetu za25 zł miesięcznie na kartę.. Cyklicznie sami mi pobierają ... Wie o tym ta koleżanka i chce zadzwonić z mojego numeru do kogoś.. Bo na telefonie oszczędza :D Sle smsy do radia Zet i dzwonią do niej czasami :D

Gość gość
Moje dziecko też ma iPhona na kartę.Witaj w klubie. IPhona 8 z Media Markt za gotówkę, kupiony przez internet, bo było taniej o 300 zł. Miała poprzedni na abonament, zaszalała to karta za karę. Nie będę płacić za fanaberie smarkacza, ma kartę niech się liczy z wydatkami

Gość gość
olej ją. poleć jej vikingów, tam będzie dzwonić ile będzie chciała. I nie daj sobie wejść na głowę. Ale z tego co piszesz to już chyba Ci weszła.