Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce mieć w końcu chłopaka..

Polecane posty

Gość gość

witajcie, cześć i czołem ;) ...a jakoś mam pecha i nie mogę znaleźć tego mojego jedynego...a jak się ktoś znajdzie w jakiejś sytuacji to zdarza się że się pesze i wstydzę bo jestem lekko wstydzioszką.. a już naprawdę chciałabym znaleźć miłość, założyć wkrótce rodzinę, bo bardzo chce mieć dzieci.. Problem nie tkwi w urodzie bo nigdy na powodzenia nie narzekałam. I przyznam się że poznałam tu na kafe 2 chłopaków ale jak już ich obu zobaczyłam to obaj tacy niezbyt urodziwi. I tylko proszę mnie tu nie oceniajcie i nie piszcie, że pewnie szukam modela bo tak nie jest...po prostu uważam, że jednak KAŻDY zwraca w jakimś tam stopniu uwagę na wygląd potencjalnego partnera, a partnerzy powinni być "podobni" jeśli chodzi o ich obiektywną ocenę atrakcyjności.. hm i co ja mam tu robić, nie wiem ile jeszcze mam czekać na jakiegoś chłopaka ..

Gość gość
Nie napisałaś w jakim wieku jesteś.

Gość gość
ps mam prawie 22 lata

Gość gość
do gość dziś tak, już zauważyłam ;)

Gość gość
Nie musisz się martwić. Jesteś młoda i niebrzydka. Masz czas. Wokoło pełno wolnych chłopaków szukających drugiej połówki. Jeśli chodzi o urodę to masz rację. Partner musi się podobać. Bez tego chemii nie będzie.

Gość gość
dziwna jestes mloda ladna dziewczyna to ma wianuszek adoratorow w prawdziwym zyciu wiec to musi byc ewidentna prowokacja. Znam mase ladnych dziewczyn co zaczepiaja je non stop faceci a to na kawe albo cos. Wiec trudno mi uwierzyc by ladna nawet wstydliwa dziewczyna uzywala internetu do randkowania. To albo prowo albo masz cos z glowa.

Gość gość
do gość dziś tak się mówi że jeszcze dużo czasu ale mi czas leci szybko jak nie wiem ;) i mam wrażenie, że wielu facetom w moim wieku raczej nieprędko do ślubu czy zakładania rodziny a mnie to nieco zniechęca, może nawet w ogóle do poznania jakiekolwiek chłopaka. a to wszystko powoduje, że czuje się samotna, że nikogo nie mam..zwłaszcza że pewien chłopak o którym nie mogę przestać myśleć od paru lat ma od 3 miesięcy dziewczynę, i to raczej coś poważnego, ale to już nieco inna historia

Gość gość
do gość dziś hm powiem tak - w dzieciństwie byłam chyba jeszcze bardziej wstydliwą osobą, przez co jak mnie chłopak i zaczepiali to ja na wszystko niemalże byłam na nie i się peszyłam.. a pisze tu bo cóż - znam to forum już od dłuższego czasu są chciałam się tym z kimś podzielić bo już mi smutno przez to wszystko... I jestem nieco w takiej sytuacji że jestem sama że swoimi problemami

Gość gość
do TAJEMNICZYSTULEJARZ dziś czy sram ? czasem tak

Gość gość
22.30 To fakt. Ładne i młode dziewczyny są oblegane przez facetów szukających partnerki gdyż takich dziewczyn jest mniej niż tych, którzy takiej szukają. Jeżeli na horyzoncie pojawi się wolna i atrakcyjną 20 latka, od razu zaczynają się do niej podchody. Wbrew pozorom wcale nie jest teraz łatwo zapoznać fajną dziewczynę. Rywalizacja jest duża. Te najbardziej atrakcyjne mają już swoich chłopaków najpóźniej w wieku 17-18.

Gość gość
autorko-masz gg?

Gość gość
tu autorka do gość dziś ja myślę że dodatkowo ładnych dziewczyn jest cała masa na ulicach... do gość dziś nie mam

Gość gość
co porabiasz na codzien, mozesz sie opisac?

Gość gość
Tak szczerze to nie chcę tutaj zbyt wiele o sobie pisać... ale na codzień studiuje dziennie, właśnie skończyłam 2 rok, i mam teraz trochę wolnego czasu ;)

Gość gość
Glowa do gory :) skup sie na sobie a facet sam sie znajdzie.

Gość gość
jaki kierunek? mozesz podac maila?

Gość gość
Ale co za sztuka mieć chłopaka? Wystarczy chcieć. Zwyczajnie podrywasz faceta który wpadł ci w oko i po sprawie.

Gość gość
do gość dziś dziękuję :) mam nadzieję że wszystko się ułoży do gość dziś k.aaa96@interia.pl <- proszę ;) do gość dziś no jest to trudne, gdy jest się dość nieśmiałą

Gość gość
To przełamuj swoją nieśmiałość, jak się chce to się da. Nieśmiałość jest zbyt częstym tłumaczeniem u kobiet dla bierności i wygodnictwa.

Gość gość
do gość dziś ja wiem o tym i staram się to zwalczać, zresztą chyba mi już to przechodzi powoli bo już za dużo osób i rzeczy mnie wkurza

Gość gość
Masz na imię Karolina? :)

Gość gość
do gość dziś może tak, moze nie ;) odezwij się na maila to się dowiesz ;)

Gość homosuperior666
Koleżanko skąd piszesz?

Gość gość
Bierz homo supera on przeleciał sto kurw będzie dobry ******cz