Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ograniczanie czy kompromis?

Polecane posty

Gość gość

Czy według Was to ograniczenie, jeśli proszę chłopaka, żeby nie przesadzał z jaraniem trawki? Grzecznie powiedzialam mu, że jeśli będzie miał jakiś kontakt z narkotykami, to nie chce z nim być, nie chce zeby jarał trawke, na co on powiedział mi, że nie da sie ograniczać, że marihuana to nie narkotyk tylko roślina i nie uzależnia. Rozumiem, jest na wakacjach ze znajomymi, chce się zabawić. Ja nigdy nie brałam żadnych narkotyków, on miał z nimi styczność i naprawdę się boje.

Gość gość
Ja tez palilem, a raczej popalalem.... Juz od ponad 2lat nie zapalilem i nie zapale juz

Gość gość
Jest juz stary, jakby miał zostać ćpunem to już by zostal robaczko.

Gość gość
ma 20 lat jesli chodzi o wiek XD

Gość katrinakasia
Powiem tyle, jest uzależniony, a Ty nic nie wskórasz mu zabranianiem, ograniczaniem, czy proszeniem. On zrobi co będzie uważał. Jeżeli Ci to nie odpowiada- zwiewaj czym predzej.

Gość gość
35 lat temu tyle mial, lepiej skup się na zdradach i na tym, że ciebie nie kocha a nie na tym, za zajara od czasu do czasu. Bardziej wstydzisz się ludzi co powiedzą jak ciebie zostawi, wykorzystał maksymalnie jak się da i kopa zasadzil w tyłek po rimmingu wzajemnym:p niż go kochasz, kto ciebie zechce po nim, to cię meczy żenująca babo.