Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam wejsc w zwiazek jesli faceci mnie nie pociagaja ?

Polecane posty

Gość gość

Rozmowy zwykle sie nie kleja ,chociaz naleze raczej do smialych osob (owszem sa sytuacje,ktore mnie zawstydzaja ale juz coraz rzadziej) bo wewnetrznie nie mam ochoty rozmawiac z facetem, tworzyc wiez i kazdy to wyczuwa. Wszystko sprowadzam do zaspokojenia potrzeb - jestem mila jak cos chce ale zwykle mowie wprost i zawsze jest ktos kto mnie przytuli, powie mile slowo, wyslucha, w****** ;)Lubie jak jest na moich warunkach czyli jesli chce to odezwe sie codziennie przez 2 tygodnie albo raz w miesiacu czy raz na pol roku i najlepiej by kazdy sie dostosowywal a jednoczesnie nie mial zadnej kobiety bo nie lubie konkurencji. Z jednej strony to jest ok ale z drugiej czuje jakis lek i zastanawiam sie czy cos mnie nie omija.

Gość gość
Omija cię prawdziwa miłość i prawdziwy związek.

Gość gość
Grasz w gry video?

Gość gość
O co ci chodzi z tymi grami? Nikt mi nigdy nie pokazal,co to milosc, chlopacy byli we mnie co najwyzej zauroczeni, nigdy zakochani. Druga sprawa ze baardzo rzadko ktos mi sie podoba, a jesli juz to zawsze bez wzajemnosci a ja nie chce zwiazku z rozsadku.Z drugiej strony mysle sobie, ze nawet gdybym byla z kims z milosci i jakims cudem zaczalby mnie pociagac facet to nie zawsze jest kolorowo wiec w imie czego sie meczyc?

Gość gość
Bo jak nie grasz to będzie jak piszesz się męczyć gdy będę grał a w imię czego nie warto ja się sam siebie brzydze

Gość gość
Mi się takie jak lara croft z gry 2013 podobają ale takie nawet nie chcą na mnie spojrzeć

Gość gość
Idealnie, bez żadnych problemów nie będzie nigdy. To niemożliwe w tej rzeczywistości. Ale jeżeli spotkasz prawdziwa miłość to zobaczysz jakie to szczęście. To nie zakochanie, chwilowe zauroczenie. To uczucie na całe życie, niesamowita więź z drugim człowiekiem, spełnienie. Jeszcze tego doświadczysz to zrozumiesz.

Gość gość
Jesli nie chcesz zwiazku to po co sie chcesz w niego pakowac?