Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Całowałam się z chłopaka kolegą

Polecane posty

Gość gość

Cześć, jakoś tydzień temu dość dużo wypiłam i wszystkiego dokladnie nie pamiętam ale całowałam się z chłopaka kolega, ten kolega od jakiegoś czasu mówił mi że niby cos czuje do mnie ( nic nie mówiłam chłopakowi bo są dość dobrymi kumplami i nie chciałam żeby to stracił), dla mnie ten kolega był super osoba z którą można pogadać na wiele tematów i tyle, mówiłam mu to jeszcze. Przez alko stało się co się stało, mega tego żałuję, najgorsze dla mnie jest to że skrzywdzilam mojego chłopaka. Teraz on chce się rozstać, ja bym mogła zrobić wszystko byle być razem, powiedział że mam mu dac czas na razie, ale nie mam się nastawiac pozytywnie. Byliśmy długo razem, a to mój pierwszy chłopak( i zawsze myślałam że jedyny), co mam teraz zrobić? Dodam że mieszkamy razem a on teraz wyjechał do rodziców, mam szukać już mieszkania? Myślicie że da się coś jeszcze zrobic?

Gość gość
trójkąt z koleżanką i mu przejdzie

Gość gość
Twój chłopak też by skorzystał z okazji gdyby mu się taka trafiła. To normalne. Każdy chce spróbować jak to jest z innymi. Póki jesteście młodzi próbujcie. Gdy będziecie starsi będziecie żałować że nie spróbowaliście. Wiem co mówię. Też to kiedyś przerabiałem.

Gość gość
najlepszy jest sex z wymianą i wtedy zdrady nie ma

Gość gość
Ale jakoś nie chce się rozstawać:/ i strasznie tego żałuję, mam tylko nadzieję że jednak się nie rozstaniemy( + on miał wcześniej dziewczynę)

( nic nie mówiłam chłopakowi bo są dość dobrymi kumplami i nie chciałam żeby to stracił) x Tak, bardzo 'dobry', co kumplowi dziewczynę za plecami wyrywa... trzeba było powiedzieć facetowi o wszystkim, ale skoro Ci się podobało, to teraz trzeba ponieść konsekwencje. Ludzie z natury emocjonalnej nie są monogamiczni, ale ego jednak zazwyczaj domaga się wyłączności, więc kolejnym razem warto się zastanowić... Myślę, że powinnaś sobie poszukać tego własnego lokum i dać facetowi spokój, jak będzie chciał, to wróci... szczerze mówiąc budowanie związku po zdradzie nie jest już łatwe, nie jestem pewna, czy ma sens :(

Gość gość
Serio zrobilabym wszystko i jestem gotowa na to że to ja będę musiała u niego teraz budować zaufanie

Gość gość
Ty się całowałeś z jednym. To jeszcze nic. Byłem świadkiem sytuacji gdy 18 letnia dziewczyna całowała się z dwoma chłopakami na raz. Siedziała na tapczanie w środku pomiędzy dwoma kolegami. Całowała się na zmianę raz z jednym, raz z drugim. Jej chłopaka oczywiście przy tym nie było. Ja zazdrościłem tym chłopakom gdyż wtedy jeszcze nie umiałem się całować, a dziewczyna była bardzo ładna. Gdybym był odważniejszy to poprosiłbym ją aby nauczyła mnie całowania. Na pewno by się zgodziła gdyż ja podobałem się dziewczynom, a ona lubiła całowanie i obmacywanki.

Gość gość
Tylko ja serio uważam to za najgorszą rzecz jaką mogłam zrobić w życiu

Gość gość
12.55 Ja kiedyś nie pocałowałem pięknej dziewczyny mimo tego, że ona tego chciała. Po prostu stchórzyłem. Jest to jedna z najgorszych sytuacji, które przytrafiły się w moim życiu. Mam tu na myśli sytuacje z rodzaju tych damsko męskich bo oczywiście gorsze rzeczy nam się przytrafiają. Zawsze będę żałował, że tego nie zrobiłem gdyż tamtego zaniechania nie da się już nadrobić.