Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawianka od urodzenia

czemu cała Polska ma kompleksy wobec Warszawy i Krakowa i Łodzi ? nie rozumiem

Polecane posty

Gość Warszawianka od urodzenia

może dlatego że tam odbywają się najlepsze i najfajniejsze koncerty wielkich światowych gwiazd jak Depeche Mode ,Metallica ,Justin Bieber ,Florence and The Machine ,Ed Sheeran ,Macklemore ,Thirty Second to Mars , itd

Gość gość
Justin Bieber rozgrzał Łódź - oglądaj wideo TVN24 https://www.tvn24.pl/wideo/justin-bieber-rozgrzal-lodz,715930.html 26.03 | Kochamy Justina, kochamy go za wszystko. To było niesamowite show - mówili po koncercie fani kanadyjskiej gwiazdy. W poniedziałek wieczorem ...

Gość ja tez to wiem i mam kompleksy
Koncerty 2018 w Polsce: kto wystąpi? Gwiazdy, daty, miejsca - Eska www.eska.pl › Newsy Gwiazdy, daty, miejsca : koncerty 2018, koncerty 2018 polska ... Rok 2018 zapowiada się naprawdę imponująco jeśli chodzi o koncerty zagranicznych gwiazd. http://www.eska.pl/wszystko-o/koncerty-2018-polska

Gość gość
bo tak jest www.youtube.com/watch?v=DMOjUJIN5yU

Gość gość
Koncerty 2017 w Polsce: kto wystąpi? Zagrają u nas największe ... www.eska.pl › Newsy ... kto wystąpi? Zagrają u nas największe gwiazdy!: msz, kto wystąpi w Polsce, koncerty w Polsce ... 6.11.2017: Queen + Adam Lambert, Łódź. Sonda. Podobał ...

Gość gość
A Wrocław? To co?

Gość gość
ja p*****le, znowu czub tu przylazł :o a już mieliśmy nadzieję, ze cie piorun na giwoncie yebnął na dorocznych biedawakacjach :o