Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tez macie czasem wrazenie ze otacza was wielu zawisnych ludzi?

Polecane posty

Gość gość

Ktorzy udaja, ze chca wam na dobrze, ale wcale tak nie jest?

Gość gość
Ufac mozna glownie bliskim,a skoro ich praktycznie nie masz to musisz polegac Sam na sobie.

Gość gość
ZDECYDOWANIE TAK. To może być epidemia 21 wieku lub mentalność Polaków

Gość gość
Albo wasza wyobraźnia , to że ktoś kogoś nie lubi nie znaczy ze jest zawistny

Gość gość
Tak. W ogóle ciężko mi znaleźć prawdziwa przyjaciolke, życzliwą,dobra, nie jakąś fałszywa i zawistna, a takich jest sporo.

Gość gość
ja to ostatnio stwierdzilem ze szkoda mi czasu na przyjaciol cala masa zawistnych osob ktora utopilaby jedna druga w lyzce wody i to nawet nie cecha polakow tylko kazdej nacji. Jak ktos nie ma interesu do ciebie albo jakiejs korzysci to nawet nie ma czasu by pogadac tacy zajeci soba.

Gość gość
Ja osobiscie mam samych kolegow i przyjaciol choc nie jestem rozwiazla. Kolezanki ito przyjaciolki ciezko mi zdobyc.

Gość gość
13.24 pewnie jesteś ładna i widza w Tobie konkirencje. Jest pełno zawistnych dziewczyn

Gość gość
Ja tego nie czuje. Ja to k***a wiem ☺️

Gość gość
Tak, niestety trafiłam w swoim zyciu na wiele zawistnych osob. Choć zdarzaja się też zyczliwi, ktorzy chca mi na dobrze, ale zawistni tez niestety są. Przeważnie zawuważyłam, ze sa to osoby zakompleksione, ktore same ze sobą maja jakis problem

Gość gość
gość dziś gdzie pracujesz?

Gość gość
w biurze

Gość gość
Ale nie tylko w pracy ich spotykałam. Niestety zauwazyłam, ze bardziej zawistne są kobiety. Choc trafiłam tez na dobre kolezanki, ale w wiekszosci to one sa najbardziej zawistne.

Gość gość
tez tak mysle ze kobietki sa zawistne i wredniejsze

Gość gość
W innych ludziach widzimy to co sami sobą reprezentujemy , jeśli wszędzie widzicie ludzi zawistnych znaczy że same takie jesteście , jedną stwierdziła że nie ma koleżanek bo jej zazdroszczą urody , no cóż w Polsce jest mało pięknych kobiet więc wątpię żeby ktoś był zawistny o waszą wątpliwa urodę , bardziej prawdopodobne że to wy jesteście po prostu zrozumiałe albo tworzycie taki obraz siebie

Gość gość
15:17- nie twierdzę, ze kazda jest zawistna o moja urodę, ale fakt, ze spotkałam osoby, ktore udawaly moich przyjaciol, zaufalam im, a pozniej mnie obmawialy za plecami, czy probowaly podrywac mojego faceta, albo robic inne swinstwa, wiec jak moglo mi sie to wydawac?

Gość gość
w Polsce jest mało pięknych kobiet XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX To chyba mało świata zwiedziłaś i brzydkich kobiet widziałaś, szczególnie w Europie , ze tak uważasz.

Gość gość
Polki co najwyzej robi sie sexy czyli takie do roochania a nie ladne do kochania. Esxy a ladna kobieta to rozne pojecia.

Gość gość
15:30 100 % racji , piękna a seksowna to 2 różne pojęcia , większość polek ubiera się i maluje jak latarnice, zakłada obcisłe ubrania jak prostytutki , mało jest delikatnych pięknych kobiet w stylu japonek które mimo delikatnego makijażu , stonowanych włosów i spódnicy za kolano wyglądają pięknie , wszędzie tania seksualizacja

Gość gość
W dużej ciąży nakładają krótkie spodenki czy mini ledwo za tylek, latarnice, co nie?;) Gdzie im do kobiet z klasą.

Gość gość
Zwiewna długa spódnica ma większy przewiew niż krótka jeansowa mini , nie trzeba pokazywać doopy latem zeby nie było goraco

Gość gość
pisiory są zawistne, ale czy mnie otaczaja, nie wiem.

Gość gość
A ja uważam, że wiele Polek, szczegolnie mlodych dziewczyn, jest bardzo ladnych. Niektore jak modelki, szczegolnie w wiekszych miastach wystarczy pojsc do galerii np. i zobaczyc ile jest ladnych dziewczyn

Gość gość
Zresztą nawet na świecie utarło się, ze Polki są ładne. W USA powiedzenie "wygladasz jak Polka" to duzy komplement bo wg nich Polki wygladaja jak modelki

Gość gość
Ale taki nasz narod, ze nawet jesli mamy jakis atut to go nie doceniamy... smutne troche. Inne narody są dumne ze swoich cech, a my wiecznie narzekamy i szukamy minusow, nawet kiedy mamy sie czym pochwalic

Gość gość
Nie mam znajomych, co chwila trafiam na ludzi co chcą sie kosztem mojej dobroci pobawić, pośmiać, nabić sie ze mnie, sir jak im pomogę to tyle ich widzialem , mi nigdy nikt nie pomógł. Dziewczynom tez nie ufam, bo zostałem zdradzony. Żyje od 3 lat sam, i nawet mozna sie przyzwyczaić. Szkoda tylko samotnych sylwestrów. Od kilku lat prosiłem znajomych aby wpadli, od kilku lat byla cisza, wiec przestałem się prosić. Nie szkoda mi ich, szkoda ze tyle lat zmarnowałem wśród ludzi.

Gość gość
gość dziś poprzez analogię, oznacza to ,że jesteś bardzo szpetny.W końcu widzisz to w innych, kim sam jesteś

Gość gość
Są zawistni oj są, nie raz to poznałem , ogolnie jestem spokojna osoba, i pamiętam wiele upokarzających sytuacji, wyśmianie mnie, nazwanie p*******m, tylko dlatego ze jestem spokojny. A zeby nie bylo odzywam sie, ale ci ludzie juz cie znają, juz cie osądzają, znają cie na wylot mimo ze nawet nie próbują poznac, ale to oni maja problem ze sobą..

Gość gość
Nie wiem czy wielu, ale kilka razy trafiłam na ewidentnie zawistne osoby, ktore wrecz zrobily jakies swinstwo, chociaz ja im nic nie zrobilam.