Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Kraków to światowe miasto i nie jest dziurą zobaczcie link koncertów ...

Polecane posty

Tauron Arena Kraków 4,75 752 opinie z Google Obiekt sportowy w Krakowie Tauron Arena Kraków – wielofunkcyjna hala widowiskowo-sportowa w Krakowie, otwarta w 2014 roku, o maksymalnej pojemności ponad 20 400 widzów, co plasuje ją na pierwszym miejscu wśród tego typu budowli w Polsce. Wikipedia Adres: Stanisława Lema 7, 31-571 Kraków Wysokość: 27 m Otwarcie: 12 maja 2014 Telefon: 12 349 11 02 Zaproponuj zmianę · Jesteś właścicielem tej firmy?

Justin Bieber zagrał w Krakowie. To było wielkie show! [ZDJĘCIA ... www.gazetakrakowska.pl › Kultura 12 lis 2016 - Wielkie show Justina Biebera w Krakowie. Wokalista zagrał w Tauron Arenie w ramach swojej ogólnoświatowej trasy koncertowej Purpose ... Justin Bieber - TAURON Arena Kraków www.tauronarenakrakow.pl/wydarzenia/justin-bieber/ WSZYSTKO CO WARTO WIEDZIEĆ PRZED KONCERTEM W TAURON ARENIE KRAKÓW. 11 listopada 2016 r. Otwarcie bram: godz. 18:45. Justin Bieber: godz ...

METALLICA - TAURON Arena Kraków www.tauronarenakrakow.pl/wydarzenia/metallica/ METALLICA. 28 kwietnia 2018 r. (sobota). godz. 17:30* – otwarcie bram. godz. 19:30* – Kvelertak. godz. 20:45* – Metallica. * Uwaga! Wszystkie godziny są ... Metallica zagrał w Krakowie. Jak było na koncercie? [RELACJA + ... https://www.antyradio.pl › Muzyka › Koncerty 29 kwi 2018 - Metallica w Polsce 2018: Zdjęcia z koncertu w Krakowie, który odbył się 28 kwietnia 2018. Co zagrała Metallica w Krakowie? Setlista, wideo ...

Gość gość
kraków to zatęchła, moherowa dziura kiedyś przeczytałem taki felieton, którego autor stwierdził, że "czuć tu kruchtą". I wg mnie idealnie oddaje to nastrój tego miasta. Żeby nie było, bardzo lubię Kraków, często jeżdżę, ale jest w nim coś takiego właśnie... taka stęchlizna jest zupełnie niż na przykład wrocław - to miasto tętni energią, młodzieńczą taką, zapałem

Gość Namysłów Opolszczyznaa
15:03 ale najlepsze światowe gwiazdy i wydarzenia w Polsce są w Krakowie i w Warszawie jest tam w Krakowie tauron arena Kraków Kraków jest super, tyle światowych wydarzeń i rzeczy tam się dzieje tyle teatrów, kin filharmonia, opera, najlepsze uczelnie w tym UJ, Archiwum Narodowe itd Wrocław to dziura i zad***e wiem bo często bywam we Wrocławiu bo mam do niego tylko 75 km

Wrocław to dziura dowód ... Dlaczego gwiazdy omijają Wrocław? - Gazetawroclawska.pl www.gazetawroclawska.pl › Wiadomości Fani muzyki mogą zacierać ręce - koncertów gwiazd w tym roku w Polsce nie będzie brakowało. A we Wrocławiu? W Hali Ludowej na początku października ... Muzyka w 2018 roku. Wielkie gwiazdy ominą Wrocław - Radio Wrocław www.radiowroclaw.pl/.../Muzyka-w-2018-roku-Wielkie-gwiazdy-omina-Wroclaw 2 sty 2018 - Wszyscy wystąpią w Polsce, niestety, szeroko omijając Wrocław. ... stadion, na którym ostatni koncert z udziałem gwiazd odbył się w 2016 roku. Retro: Dlaczego największe muzyczne gwiazdy omijają Wrocław ... https://wroclaw.tvp.pl/.../dlaczego-najwieksze-muzyczne-gwiazdy-omijaja-wroclaw 24 sie 2017 - Relacja Krzysztofa Mironowicza dla „Magazynu Aktualności Kulturalnych” z 27 sierpnia 1997: Dlaczego największe muzyczne gwiazdy omijają ...