Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dziecko z facetem ktory mnie nie kocha.

Polecane posty

Gość gość

Mam 35lat strasznie zazdroscilam kolezanom dzieci i mezow. Swojego meza poznalam przez internet, przez siedem miesiecy rozmawialismy przez telefon a pozniej zaczelismy spotykac sie nazywo.Ogolnie znalismy sie rok po roku dal mi pierscionek zareczynowy i ja pomyslalam o slubie poszlam do kosciola zaklepac slub bo pomyslalam zee jak slub zaklepie to ten facet niebedzie mial wyboru i sie ze mna ozeni tak bardzo chcialam kochac i byc kochana.Choruje na depresje 14lat i jedynym lekarstwem na moj stan byla by prawdziwa milosc. Maz wiedzial o mojej chorobie przed slubem, niestety jak zaszlam w ciaze to nigdy mi nie powiedzial ze mnie kocha bo ze czasu niebylo i ja to czulam ze mnie nie kocha pojechalam do mojego lekarza psychiatry i on zadzwonil do meza powiedzial ze zostal wprowadzony w blad ze to nie depresja tylko schizofrenia. Maz jak sie dowiedzial o chorobie kazal mi ciaze usunac, zamowic rzeznika albo powiedzial ze mam podpisac papiery w szpitalu ze on zrobi to samo lub ze weznie dziecko gdy niebedzie miec adhd porazenia uposledzenia umyslowego. Przez caly okres ciazy siedzialam u matki maz sie w ogole mna nie interesowal wniosl o rozwod i po rozwodzie kazal mi przyjsc do niego spowrotem. Urodzilam zdrowe dziecko ma dwa miesiace zaluje ze nie oddalam dziecka w szpitalu bo zyje z renty a dzieckiem opiekuje sie na sile bo maz zniszczyl mnie slowami k***a zurzyty mop prostaczka sierota smierdziel wredna suka zdzira .Wina jest moja bo na sile chcialam miec rodzine meza dzieci zeby mnie ktos kochal chcialam kochac i byc kochana to mialo byc lekarstwem na depresje .Matka mi mowi ze teraz jak sie przyzwyczailam do dziecka zeby go nie oddawac bo znowu wyladuje w psychiatryku.

Gość gość
masz co chcialas.

Gość gość
Mam nadzieję że to prowo bo jeśli nie to rzeczywiście nadajesz się do psychiatryka. Tylko dzieciaka szkoda bo myślałaś że sobie kapucynke do zabawy zrobiłaś a tu zonk.

Gość gość
Do jakiej zabawy chcialam miec meza dziecko a ze zaden mnie niechcial zaden sie nie zakochiwal i zaden nie byl mna zainteresowany a to juz czas na dziecko to wzielam smiecia z internetu ktory ma teraz w d***e moja chorobe i dziecko. Zebym wyszla z depresji musialabym miec taka osobe ktora by mnie bezgranicznie kochala wspierala a ja takiej osoby nie mam musze liczyc sama na siebie a jestem w zlej formie. Moja kolezanka tez choruje i ma rodzine a i lezalam kilkanascie razy w psychiatryku i co ciagle mam doly bo nikogo nie poznawalam

Gość gość
tylko jezus ciebie uzdrowi a nie dziecko

Gość gość
Nie oddawaj dziecka to nie Twoja wina ze trafilas na palanta!