Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży nie planowanej...

Polecane posty

Gość gość

Kurczę mam męża i dwu letnią córkę o którą staraliśmy się dwa lata..mieszkamy wciąż u teściów bo niestety ostatnio mieliśmy problemy finansowe i teraz mamy n głowie spory kredyt więc wypowdzka-wynajem nie wchodzą grę bo ceny mieszkań są kosmiczne.. chcieliśmy za parę lata wziąć kredyt na mieszkanie jak obecnym zapłacimy i Tak zrobimy...Ale cholera w chwili obecnej nie mamy warunków ...jeszcze dobrze do siebie nie doszłam po tych kolkach i wszystkimi co niemiwlczkowe... szkoda mi córki bo już nie będę mogła aż tak bardzo być przy niej jak do tej pory

Gość gość
Nie zabezpieczaliscie się więc do kogo pretensje?

Gość gość
Kochana, może pomoże Ci taka prosta prawda, że to, co w danej chwili wydaje się być dla nas niewłaściwe/trudne /bolesne, po jakimś czasie okazuje się być czymś najlepszym co nas spotkało. Dużo dobrego.

Gość gość
Bedzie dobrze wspomnisz moje slowa izabela d

Gość gość
Rura od odkurzacza i jazda!!!

Gość gość
00.28 Host daruj sobie. żyć skromnie, z łatwa i lekka praca? W dzisiejszym świecie mając dwoje dzieci. Chory jesteś? Widać, że nie masz dzieci i nie wiesz ile one kosztują.

Gość Host
Dziecko potrzebuje tyle na ile je wychowasz. Jeśli wychowasz na materialistę-kosztuje drogo.Jeśli umiecie mądrze zarządzać wydatkami ,to jest więcej na wychowanie ,wspólne spędzanie czasu, a mniej trzeba kupować. To proste reguły,jednak trzeba umiec myśleć.Kto nie myśli ten się narobi i mało zarobi. Po drugie jak jest para osób,to razem macie pomysły na swoje życie,motywacje .Najgorzej mają samotne matki,ale to na własne życzenie tak mają,bo z r.chaczem się spotkały, bo inni faceci to według nich miernoty

Gość gość
11.46 Jasne host. Tak właśnie myślą faceci niedorajdy życiowe. A potem kobieta musi stawać na rzędach, żeby dziecku zapewnić podstawowe rzeczy, bo facet myśli, że dziecko nie potrzebuje, bo na co mu. Daj ie host jak inne dzieci maja zapewniony byt co? Wtedy są takie urocze i kochane? Bo są szczesliwe. Własnemu dziecku być s pewnie odmawiał, bo przecież na co mu? A potem pisał byś żale, jak to opcje dzieci są kochane i uśmiechnięte, a twoje wiecznie nieszczęśliwe, marudne i takie dziwne. Tylko pytał byś czemu? Czemu obce dzieci są takie fajne a twoje nie.

Gość gość
Darujcie sobie dyskusje z tym debilem , to znany kafeteryjny zaburzeniec

Gość Host
Naprawdę nie chciałbym zadnej z was u siebie,bo nie da się normalnie porozmawiać na żaden temat. Jedno co macie w głowie ,to jak najwięcej kasy wyciągnąć od faceta, nic innego was nie obchodzi. Tylko kasa. Same pewnie nic nie robicie, co widać po liczbie godzin spędzonych na forum. Jeśli chodzi o to które fajne które nie ,to te mniej materialne a lepiej wychowane mają lepiej rozwinięte umiejętności społeczne i szersze zainteresowania ,od tych co dostają wszystko gotowe,nic nie muszą,tylko siedzą w internecie i chwalą się zakupami. To takie puste dzieci pustych kobiet z kafeterii

Gość gość
Host na jakiej podstawie stwierdzasz ze sa tu non stop te same osoby? Nie wiesz kto jest po drugiej stronie. Autorko, dacie radę. Jest kiepsko ale będzie lepiej. Głowa do góry.

Gość gość
Autorko to po prostu oddaj do adopcji

Gość gość
Tez bylam i usunelam. Mam 1 dziecko, wystarczy. Wspolna decyzja z mezem. Pozniej meza wyslalam na wazektomie. Minelo kilka lat, jest super.

Gość gość
Ciekawe gdzie niby tę wazektomię zrobił.

Gość gość
W Toruniu, legalnie, polecam. Drugi osrodek ktry tym sie zajnuje to Wawa.

Gość gość
Mam brata młodszego o dwa lata i uważam, że to najlepsze, co rodzice mogli mi dać ;) Tak więc, nie żałuj córki. A co do pieniędzy, to nie napisałaś, czy pracujesz, czy nie. Jeśli nie przysługuje Ci macierzyński, to pamiętaj o kosiniakowym (1000 zł przez rok co miesiąc). No i oczywiście jest to oplute 500+ (niedużo, ale jednak na pieluchy i ubranka dla starszej z powodzeniem wystarczy).

Gość gość
Ciekawie sobie układacie to zycie - mieszkanie z teściami, jedno dziecko juz jest, jakis wielki kredyt niewiadomo na co, plus brak antykoncepcji...

Gość gość
Ja wysłałam męża na kastracje i mamy święty spokój.Nie będę więcej zachodziła w ciąże. Również w Toruniu,polecam gorąco @gość jedna i tak sama w podobnym stylu ,albo ma pierd..niętą bliźniaczkę o jednakowych poglądach.

Gość gość
Host, lecz tego swojego 'przyjaciela' Aspergera, mniej teorii będziesz pisał. Do pracy idz a nie tu będziesz pouczał o kosztach utrzymania dziecka lub o wychowywaniu dziecka.