Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy po rozstaniu

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Rozstałam się z chłopakiem nie tak dawno, dotyka mnie rowniez delikatna depresja, bylismy prawie 4 lata razem, mija 6 dzień, a ja w ciągu tego czasu zjadłam tylko 4 małe posiłki i non stop pije alkohol i bardzo malo pije wody. Dodam, ze bardzo malo sypiam, bo tylko kilka godzin dziennie. Bardzo się martwie bo nic nie moge poradzić jeśli chodzi o jedzenie, sen itp., ciężko mi cokolwiek wcisnąć. Jakie mogą być konsekwencje tego co dzieje się ze mną.

Gość gość
jesteś żałosna

Gość gość
Np.odwodnienie,albo jakąś zapaść Najwięcej skutków w przyszłości odczujesz .Wiem jak to jest tez kiedyś topilam smutki w winie jak mnie facet dla innej zostawił.Musialam się napić żeby chociaż na chwile zasnąć .Ale teraz żałuje ,szkoda zdrowia dla jakiegoś faceta .Skończ z tym piciem,jeśli nie masz apetytu przez nerwy pij chociaż soki,rob sobie szejki owocowe chociaż i to popijaj.Weź rano prysznic,idź na powietrze,jakąś zupę chociaż zjedz.Poczujesz się lepiej

Gość gość
Za jakiś czas ci przejdzie na pewno.

Gość gość
wez kapiel, zaparz melise, z 3szaszetek, otul sie kocem i sprobuj zasnac. jutro rano idz po cos dobrego do jedzenia, idz jutrona jezioro jesli jest tam gdzies w okolicy, albo inne ladne miejsce. pochodz troche. jak wrocisz bedzie ci lepiej. zobaczysz..