Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrocław. Szukam kochanki!!! Czy to ja jestem potworem?

Polecane posty

Gość gość

Drogie Panie,oceńcie same... Najpierw powiem, że z nikim nigdy się tym nie dzieliłem.Jest to też mój pierwszy wpis na jakimkolwiek forum ale... Jestem z żoną 10 lat,a już od kilku cierpię na pogłębiający się brak zainteresowania z jej strony.Obecnie jest zerowy.Przez pierwsze lata była niewyżytym seksualnym demonem,nawet macierzyństwo jej nie przeszkadzało. Małżeństwo idealne-wspólne pasje,cele i fascynacja a teraz tylko gramy przed dziećmi i całym światem. Zaczęło się od wymówek i unikania współżycia.Z czasem zacząłem odnosić wrażenie,że jak już mi ulegnie to robi to na siłę. Przestała zupełnie na mnie lecieć.Obecnie brakuje mi nawet bliskości bo się do mnie nie zbliża,nie tuli ,nie potrzebuje mych ramion bo wie jak na mnie działa jej ciało. Z obawy przed mym podnieceniem nie ma ochoty nawet na masaż czy zwykłe głaskanie. Na różne sposoby wielokrotnie próbowałem to ratować a rozmowy chyba odnosiły wręcz przeciwny skutek! Udawała, że nie ma problemu a jak już to tłumaczyła to zmęczeniem, problemami w pracy, z dziećmi itp.ale uwierzcie to bujda!!! Oczywiście każdy ma problemy ale jej życie naprawdę można powiedzieć jest jak z bajki-pięknie nam się układa,oboje dobrze zarabiamy i mamy wszystko czego pragnęliśmy. A teraz trochę o mnie.Tak naprawdę na co dzień jestem bardzo skromny ale teraz będzie nieskromnie: jestem mega partią! 36l, wykształcony, pracowity, towarzyski, wesoły, reprezentatywny, przystojny, wysportowany, zadbany, odpowiedzialny i pewny siebie. A do tego dbający o rodzinę, kochający idealny ojciec, sprzątający, gotujący, reperujący, spędzający czas z dziećmi. Marzenie wielu kobiet, sąsiadek,znajomych które często pół żartem,pół serio tego nie kryją myśląc,że nie mają szans bo przecież u nas jest tak idealnie! Nigdy nie zamierzałem zdradzać ale ostatnio coś we mnie pękło.Nie mogę już tak, jestem zdrowym facetem a jestem wyposzczony,nie wyżyty,nie dopieszczony. Obsesyjnie pragnę bliskości kobiety ale co z tego? Mogę sobie pragnąć ale dla dzieci jestem w stanie poświęcić wszystko.Tylko nie tak łatwo nie zwariować! Hormony szaleją,na każdym kroku widzę piękne ciała,chodzące sex bomby,przepiękne mamuśki których tyle spotykam.Nie na takich obsesjach chciałem się skupiać w życiu.Jestem jeszcze młody a świruje jak stary dziad! Dwa miesiące temu straciłem resztki nadziei i postanowiłem znaleźć kochankę.Taką z którą dyskretnie będę spotykał się raz, dwa w miesiącu i żył jak dotąd ale już bez napinki. I nie znalazłem zupełnie nic! Oczywiście seksownych i chętnych kobiet było multum ale dla mnie to za duże ryzyko.Nie zaryzykuję wpadki w postaci przyłapania czy jakiejś przypadkowej wenery.Szukałem osoby w sytuacji jak moja. Niedopieszczonej,szczupłej,atrakcyjnej,zadbanej żony i koniecznie(jako swoisty bezpiecznik) kochającej matki a znajdowałem tylko singielki, łowczynie przygód czy poligamiczne kochanki które chętnie bym brał ale 10 lat temu. Powiedzcie co robić? Czy to sytuacja bez wyjścia? Wykastrować się czy zwariować? Żony nie będę przymuszał do seksu a ze wspomnianymi wcześniej "sąsiadkami" też nie pójdę bo tego nikt nie utrzyma w tajemnicy. Nieszczęśliwy szczęśliwy mąż i ojciec ...

Gość gość
taki wyksztalcony i nie wie, ze kastracja nie zmienia poziomu checi nna seks Po co ci kobieta i tajemnice? zwal sobie reka Jak zona nie daje to idz jawnie ps dawanie jest obojetne. lezysz i czekasz. tylko umyc sie trzeba 2 razy. i antykoncepcja kosztuje i wplywa na cialo. Sa sztuczne cipki, zabawki wszelkie. nie zawracaj zonie glowyvjak nie chce jej sie truc antykoncepcja i brudzic , bofaktycznie nie warto i nie ma po vo

Gość gość
We wroclawiu nie mozesz znalesc kochanki? Chyba kpisz sobie,chee che che... kolego co ty gadasz ja jestem kobieta jak mialam urlop i duuuuzo czasu a nudzilo mi sie/przyjechalam w rodzinne strony/i co tu robic? lato,cieplo wiec siedze cos tam 'ciagne'kiedys to bylo fajnie przed rynkiem na 1-maja w podziemiach bo byla muzyka i dosc fajnie/nowe twarze/a ja tak sobie siedze i ... nuuudzi mi sie,wchodza faceci i kiwam do jednego,pytam grzecznie cz mogl by sie przysiasc bo mi smutno,do wieczora zmienilismy jeszcze knajpe tam w kierunku rynku do wieczora facet nie mogl sie nagadac ani rozstac ze mna chaaa chaa !a okazalo sie ze ,i tu wiele pikantnych szczegulow by musialo wyjsc ze ma zone i dzieci i wlasnie wraca z pracy,przez nastepny tydzien nie moglam sie go pozbyc/wiedzial ze musze wracac do pracy poza krajem/ tak ze facet jestes mlody piekny i bogaty i TY MASZ PROBLEMY??? KOMU TE BAJKI OPOWIADASZ?

Gość gość
to zalezy www.youtube.com/watch?v=DMOjUJIN5yU

Gość gość
To się z nią rozstan , kolejna małpa w ludzkiej skórze która nie kontroluje popędu , nie ważne co byś napisał , brak kręgosłupa moralnego i zdrada degraduje cię do poziomu zwierzęcia bez uczuć wyższych

Gość gość
Nie rozstane się z nią bo za nic w świecie nie zniszczę dzieciom rodziny. Z tego też względu nie poszukam przygodnej pani w klubie czy dyskotece bo oczywiście to nie trudne. Nie mam czasu na samotne wyjścia bo jestem przykładnym ojcem a dzieci tak kocham, że nie zmienię tego i nie pokaże im degradacji stosunków między rodzicami. Za pieniądze też nie pójdę bo to dla mnie porażka nie wiele różniącą się od zrobienia tego ręką a pomachać sobie mogę ale jako urozmaicenie udanego życia a nie jedyna forma zadowolenia seksualnego? Ps. Właśnie syn strzelił gola ! Dzieciaki to mają życie

Wiesz co ale co kogo obchodzi jakim ty ojcem jesteś? Załóż sobie tenat o dzieciach i się masturbuj do swojej wspaniałości . Jak ja nie lubię jak ktoś się tak chwali jesteś narcyzem i nikogo tu to nie obchodzi idź być dobrym ojcem gdzie indziej tu jest dorum dla kawalerow

Gość mamchęć
Załóż konto na jakimś zbiorniku czy czymś podobnym i szukaj konkretnie. Ale wydaje mi się, że powinieneś swojej żonie wprost powiedzieć, że tak się żyć nie da, zaproponuj jakąś terapię, może się przestraszy i sama z siebie zacznie dawać :D Ogólnie, jakby mi mój facet powiedział, że czuje się odtrącony, to zeżarły by mnie wyżuty sumienia i poczułabym się zagrożona właśnie takimi jak Twoje reakcje. Dziwną masz żonę.

Gość gość
Poproszę o wypowiedzi tylko dzieciatych kobiet. Z całym szacunkiem ale jak nie macie dzieci to nie macie pojęcia o co mi chodzi.

Gość gość
To podaj ogloszenie szukam milej pani albo zasponsoruj mlodej dziewczynie pelno jest tu tego,kiedys opisany byl taki przypadek ponoc prawdziwy ze bogatej pannie nudzilo sie i przypadkiem dowiedziala sie gdzie pracuja panie na godziny i skozystala z propozycji z ciekawosci wylacznie az pewnego dnia przypadkiem zostawila na zlewie pierscionek z brylantem tylko ze byla tam wygrawerowana data slubu,teras zgadujcie kto byl nastepnym klientem kolezanki,jej wlasny maz znalazl pierscionek z data jego slubu,to byla ciekawa niespodzianka bo facet zrobil zonie awanture ale musial przyznac sie jak znalazl ten pierscionek ponoc prawdziwa historia.

Gość gość
Òp