Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rafson321

Przyjazn interentowa

Polecane posty

Witam opisze w skrócie swoja sytuacje rok temu poznałem koleżankę przez internet po jakims czasie nasz kontakt sie bardzo zblizyl bo jak sie okazalo ma rodzinne z tego samego miasta i w wakacje miala przyjechac rozmawialismy w sumie dosc czesto sama dzownila traktowala mnie jak przyjaciela ale zaczelo sie cos psuc robilem jej klotnie o to ze co chwile kogos poznaje i rozmawia i ze ma mniej czasu i itp chodzi mi tu o znajomosci interentowe no i ze zlosci napisalem ze taka przyjaciolka jest nic nie wartosciowa to bylo miesiac temu zablokowala mnie na fb jak i moj numer telefonu napisalem do niej kilka dni na instagramie napisalem ze ja przepraszam a ona odpisala cos w stylu ze nie ma nic do wyjasnienia ze woli byc nic nie wartosciowa i ze odkad nie gadamy zyje sie jej spokojniej i nie ma zadnych problemow i klotni anie w****ienia i ze myslala ze to bedzie sztos znajomosc ale jednak sie mylilam i nie chce kolejny raz sprawdzac czy bym sie zmienil czy nie odpisalem jej ze zalezy mi na utrzymaniu kontaktu ale juz mi nie odpisywala i moje pytanie brzmi ? czy skoro jestem zablokowany to zadzownic do niej z innego numeru ? i jesli odbierze i uslyszy ze to ja i sie rozlaczy to jest sens dalej walczyc o taka znajomosc ?

Gość gość
Po prostu pozbyła się natręta który próbował podporządkowywać sobie jej życie pod swoje potrzeby. Słusznie zrobiła.