Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rolnicy walcza z ogromnymi cenami w sklepach bedzie protest w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Wszystkich, ktorzy zgadzaja sie ze ceny owocow i warzyw w sklepach i marketach sa za wysokie, prosimy o wsparcie i udostepnianie. Rolnicy sprzeciwiaja sie horrendalnym cenom. Oni za swa prace otrzymuja na skupach grosze. Tylko wspolne dzialanie miasta i wsi moze cos zmienic. Wies potrzebuje wsparcia mieszczan. W piatek bedzie w Warszawie protest. Bardzo prosimy o zapoznanie sie z postulatami, prosimy o zrozumienie i wsparcie, bo ostatnia galaz gospodarki jest w ogromnym niebezpieczenstwie. Prosze o obejrzenie filmiku i udostepnienie gdzie tylko sie da. https://m.facebook.com/groups/351892924978131?tsid=0.8820513564297277&;source=result

Gość gość
Popieram. Rzad dofinansowal rolnicctwo na ukrainie, na Facebook o tym glosno. To gwozdz do trumny polskiego rolnictwa. Mam rodzine na wsi, u nich maliny zostaly na krzakach. A w sklepach drogo jak cholera. To patologia. Dlatego choc nie jestem rolnikiem to na protest pojde i bede wspierac. Jak ktos nie jest w temacie, to radze sie zapoznac jak nas oszukuja. Nie tylko rolnikow. Polski owoc zostaje na drzewie a my jemy ukrainskie r

Gość gość
Jestem za