Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W młodości wybrzydzałam, przebierałam w facetach a teraz mam 30 lat i

Polecane posty

Gość gość
Właśnie wybrzydzać i co takiemu hujowi posporządkowuj się całe życie. Ja kopłem byłego w d**e bo był pieprzonym wieśniakiem. Wybrałam kolege ze studiów, a teraz po 15 latach jest mi dobrze. Dzieci są grzecznie, chcą tak jak my iść na studia i słuchają się nas. Dom też postawiliśmy razem, bez pomocy męża nie dałabym rady i nie czepia się jaki to on ma wkład tylko mi pomaga. Podczas dwóch ciąż chodził ze mną wszędzie, interesował się dziećmi, dzielił ze mną obowiązki. Błagam nie wiążcie się ze s*******nami. Najlepiej jak nie jesteście pewni spieprzajcie do normalnych ludzi, a jeżli los nie był łaskawy. To lepiej być samemu niż z takim dziadem. Pierdoliłam teksty bo to wielka miłość, a ja w jej imię musiałabym stać w garach bez wyształcenia, sama przy dzieciach. On by miał jeszcze pretensje że coś źle zrobiłam. To też może przytafić się facetom. Siedzi ci taka k***a w domu. Nie potrafi zadbać o dom, z obiadu też nici. Przychodzisz zmęczony z prac,a ona tylko ryja nastwawia,że za mało pieniędzy, a sama d**y nie ruszy aby się utrzymać. Dzieci puszcza samopas bo po c***a się nimi opiekować. Biega taka patologia później pod waszymy oknami i wydziera morde. Moja córka przez takich ludzi nie mogła spać. Mieszkaliśmy obok takich ludzi oni się dobrali, zdzira i s*******n. Na początku wiedzialam czym to pachnie. Przypomniałam sobie mojego byłego chłopaka. Jak ja teraz po 15 latach byłam szczęśliwa, że uciekłam od tego byłda. Powiedziałam rodzicom, że chce uczyć się w dużym mieście. To była piękna decyzja i ze łzami w oczach wspominąm ją tak ze szczęścia. Moje obawy były słuszne. Bo po 15 latach to samo środowisko skrzywdziło prawie moją córke. Ola była grzecznym dzieckiem. Lubiła się uczyć, znała biegle angielski. Chce chodzić do liceum za granice. Dlatego z mężem odkładamy pieniądze byle tylko nasza córka miała w przyszłości lepiej od nas i od nikigo była zależna i będziemy ją wspierać. Pamiętam, że z moim starszym synem zajmowaliśmy się podwórkiem. Usłyszłam wrzask mojej córki i razem pobiegliśmy. Sąsiad w wieku około 39 lat i dwóch rosłych chłopów z jego rodziny molestowali moją córke. Wcześniej zdjeli jej spódnice i bluze, a ona piszczała. Biedna w samych majtak stała w końcie i płakała. Zaczełam na nich krzyczeć, mój syn zaczoł się z nimi bić. Ja od razu zbrałam córke i uciekłan do domu z synem. Gdy była policja zabrali i ich. Nie secna jak z filmu, ale to prawda. Nie chce pisać o szczegółach bo wystarczająco to przeżyłam nie mówiąć o mojej córce.Do wszystkich dziadów i szmat nienawiedze was za to, że skrzywdziliście moją córke. Nic nie da więzienie, zniszczyliście jej dzieciństwo. Wy myślicie, że możecie mieć wszystko za nic. Pieniądze, dom a nawet zaciągnięcię małej dziewczyny i zgwałcenie. Przenieśliy się jak najdalej, myślałam że be chronić moje dzieci ale jako matka nie mogłam nic zaradzić. Tarez mieszkamy na srkaju lasu, nie mamy sąsiadów. Nawet jeżeli jesteśmy na odludzo czuje,że moje dzieci będą bezpiecznie. Pozdrawiam porządnych ludzi. Szmaty i k***y spalić

Gość gość
gość dziś Serio ty po studiach jesteś? :D :D :D Ciekawe, jakich :D

Gość gość
Do autorki A może spróbuj odbić tego żonatego, w którym się zakochałaś, jeśli odwzajemnia twoje uczucia ;) Raz się żyje.

Gość gość
13:48- wątpię żeby zdecywał się na tak radykalna zamiane zycia skoro ma zone i dzieci... Poza tym wiazanie sie z nim to tez nie bylby dla mnie taki miod bo dzieci rownaja sie alimenty itd.