Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na portalach randkowych nie ma normalnych kobiet

Polecane posty

Gość gość

Są same ułomne - samotne matki - brzydkie - chore psychicznie - z wadami fizycznymi - zyeeebaane totalnie charaktery z którymi żaden facet nie mógł wytrzymać - dzifffki szukające klientów/sponsora - materialistki - zdesperowane stare panny lat 30 i więcej - roszczeniowe księżniczki - kobiety z nierealnymi wymaganiami szukające nieistniejącego księcia z bajki perfekcyjnego w każdym calu

Gość gość
Dodam jeszcze pijaczki i narkomanki

Gość gość
Teraz to może i tak jest, ale swego czasu (10 lat temu) poznawałem sporo kobiet przez internet i złego słowa powiedzieć nie mogę. Zresztą jedna z tych kobiet jest moją żoną :)

Gość gość
Kiedyś tam byłam, ale uznałam, że tam nie ma normalnych facetów i uciekam, szybko skasowałem konto. Byli tam żonaci Rozwodnicy z 3ką dziecir i i alimentmi Tacy co chcą sobie pobzykac Napaleni 50 i 60 latkowie, chociaż zdarzało się też 20 latkowie Potem jakieś totalne niemocy życiowe Analfabeci Alkoholicy Albo szukający sponsorki Albo krolewicze uważając się z a 8 cod swiata Albo profile widma Szukałam poważnej osoby do poważnego związku, a nie do zabawy na pięć minut Dlatego już się w to nie bawię i tobie Autorze radze To samo.