Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ShiguRi

Dlaczego obce osoby sie na mnie patrza?

Polecane posty

Mam 14 lat i mieszkam w uk, około 3-4 razy na rok przyjezdzam do Polski i po wyjściu z lotniska zaczynam odczuwac ze wiekszosc osob sie na mnie patrzy z nie nawiscia albo tez obrzydzeniem. W Anglii tego nie ma, ja sie tez na ludzi za bardzo nie patrze, więc o co chodzi? Opisze tez jak wygladam - byc moze w tym tkwi problem. 165cm, ciemny blond wlosy, oczy niebiesko-zielono-szare, owalny ksztalt twarzy, lekkie zarysy miesni ale zbytnio nie widoczne. Ubieram sie zazwyczaj w bluzy (adidas i nike) lecz staram sie kupowac bluzy z nie wielkimi napisami firmy bo jak dla mnie to jest tylko reklama na czlowieku, spodnie.. Zwykle dżinsy troche obcisle ale nigdy rurki, buty adidasa jasno szare (gazzelle), nike air force 1 low ale szaro-biale - przerobione przeze mnie mam tez czarne Lacoste ale za bardzo ich nie nosze, czapki zazwyczaj nie nosze, T-shirt w lato nosze rascala i kwd (kings will dream) znajdzie sie tez kilka ciuchow z tommy'ego hilfigera ale zadko je nosze. Jak dla mnie ubrania w ktore sie ubieram sa normalne a brzydki jakos tez chyba nie jestem wiec w czym tkwi problem? Za kilka dni jade do Polski i nie chcialbym ponownie odczuc tego wzroku nienawisci... Przepraszam za wszelkie bledy ortograficzne.

Gość gość
to jest tyko w Twojej głowie